Ahojte baby, dnes mám ísť si založiť vnútromaternicové teliesko hormonálne ale včera mi menštruácia skončila 🤷 ešte v stredu som volala dr. Že mám veľmi silnú menštruáciu tak že mám prísť dnes . Tak teraz neviem. Dovolať sa mu nedá . Mám sa nachytať mám ísť alebo radcej to preložím na druhý mesiac?
@stvura ved práve aj mne to povedať dr. Že mám prísť keď bude miernejšia vtedy že vraj to je aj menej bolestivé.
@doriiis bolelo to viac ako pri menštruácii?
Bolelo to úplne rovnako ako pred 5 tími rokmi počas menštruácie
Je to bolestivé, neviem aké šťastie má @stvura ale mňa to určite bolelo.. nie je to nezvladnuteľná bolesť ale určite sa priprav, že to bolí a nie je to len nepríjemné.. držím palce, normálne sa dá aj mimo menštruácie, mne povedala, ze mam prísť počas a aj tak jej to nešlo takže zase je to veľmi individuálne..
Ďakujem. tak ja pôjdem nech mám pokoj
Mne zavádzal doktor Mirenu mimo menzesu, bolo to úplne nebolestivé s výnimkou jedného kŕču ako pri menzese a ani som nevedela že už je potom, keby to neoznámil, trvala to kratšie ako keď sa robí cytoskopia s odberom. Ja si myslím, že priebeh závisí od skúsenosti a šikovnosti doktora, môj zavádza Mirenu bežne.
Úplne normálne sa dá teliesko vložiť aj mimo menštruácie.Ja som tak menila teliesko pred 3 tyzdnami