Ahojte dievčatá, máte prosím skúsenosť s vnútromaternicovým telieskom? Hormonálnym/nehormonálnym? Mali ste nejaké vedľajšie účinky? Odporučili by ste ho ? Mali ste po vysadení nejaké prejavy? Napr. po vysadení antikoncepcie som rok mala neskutočne zlú pleť...
Ďakujem za odpovede
@elizabet173 ďakujem
Ved takych diskusii je tu mrte, stale o tom istom. On ten vyvoj antikoncepcie nie je taky rychly, ze by diskusie spred pol roka boli zastarale.
A inak vsetko bolo v poho, ziadne negativa po vysadeni a ani ziadne neplanovane deti 🙂
@veselo_neveselo ďakujem za relevantnú odpoveď. Diskusie som čítala, vyhodnotila, keby som nemala potrebu sa spýtať, nepýtala by som sa. Popravde na MK sa viac menej diskutuje o tom istom, stále tie isté témy, tie isté odpovede, tak verím, že do všetkých diskusií im to napíšeš ❤
@heymissg ahoj, mam par tyzdnov zavedene hormonalne. Pocity zatial ok, nic sa pre mna nezmenilo, par dni po ma bolelo podbrusko, obcas mam slabe spinenie. Menzes netusim ako pride,zatial nic necitim ani PMS nemam, postupne by ho vraj malo vyblokovat, ale u kazdej zeny je to inak. Co sa tyka fungovania, zatial mame trochu strach, ale casom to snad opadne 🙂
@heymissg ahoj, ja som si dala zalozit teliesko hormonalne mirenu pred 11 dnami a stale mam menstruciu, bola som na kontrole po 7 dnoch a dokto povedala, ze vsetko vyzera ok..je pravda brucho ma neboli ani nic..ale stale krvacam😭 pred mirenou som mavala menstruacii cca 6 max 7 dni...ale teraz je v podstate uz 12 den... mierne som zufala, ze kedy skonci..lebo som cakala, ze budu kramy slabsie..co su ale aj kratsie...a zatial dlhsie a nezda sa ze by koncili..🥺
Prvé teliesko som mala a žiadny problém. Druhé proste zmizlo- Lost iud. V živote by som si to už nedala.
Dobrý deň dievčatá chcela som sa spýtať aké skúsenosti mate vy lebo ja mam nasadenu nehormonalnu DANU mam ju už skoro 4 roky a až teraz mam nijaké divne priznaky ako vypadavanie vlasov a schudnutie až príliš som schudla neviem ze či mam zmeniť alebo sa mam porozprávať s gynekologickou.
Poradíte mi ničo lebo som zúfalá stoho neviem že či si mám nechať tu DANU ďalej alebo mam dať vibrat