Ahojte chcela by som sa opýtať ak som mala styk a na další deň vzala escapelle a v ten deň mala opäť styk tak či sa účinnosť tabletky nejako narušila alebo ma stále rovnaký účinok
Dlaujem 🙂
@dzulli1980 prosím ťa, ako escapelle znižuje budúcu plodnosť?
@nikaaa349 ak bol nechránený tak tabletka nefunguje ako antikoncepcia, z 2. styku kľudne môžeš otehotnieť
@dzulli1980 bála som sa že prvýkrát sa niečo pokaslalo tak som to brala ako ochranu a to že v ten istý deň keď som vzala tabletku chcel môj priateľ znov tak som tomu podľahla … áno je to sok pre organizmus ale bála som sa a nevedela čo spraviť
chapem spravne, ze ten druhy styk bol tiez nechraneny?
neviem, ci ti to zaberie na oba, este som o takom necitala ani nepocula. ale myslim, ze dalsiu si uz nemozes dat, je to dost velka zataz. (nemam osobnu skusenost)
tak to snad bude ok
@nikaaa349 nevedela si co spravit?? Co tak pouzit ochranu pri druhom sexe???? 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
@nikaaa349 aha prave citam tu odpoved ze ste mali kondom.. Praskol?? Ak nie tak tu tabletku si mala iplne zbytocne 👍
Včera tu bol príspevok, kde sa autorka zavzdušňovala, že sexuálna výchova nepatrí do škôl, že to je rola rodičov. A tá rola rodičov vyzerá v praxi takto.
@melanta vo k tomu dodat 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@kulumulu123 myslím že nepraskol nevšimla som si to potom a ani to nebolo počuť ani nič že by praskol len všetko sa udialo rychlo tak som sa bála že čo keď náhodou
@melanta 🤣🤣🤣👍
@ninka99865 nemala som si ju vziať tým pádom ?
@nikaaa349 ach joj co k tomuto dodat??
@nikaaa349 to chces jest tabletky po po kazdom sexe???
@kulumulu123 nie jasne že nie …čiže v tomto prípade to bola hlúposť ?
@nikaaa349 Tá tabletka je naozaj iba núdzová- je to veľký bordel... Mimochodom, nestojí okolo 20 eur 1ks? To máš veľmi drahý sex😅.....
@nikaaa349 pozri už si to vzala tak to je jedno. Tiež som ju v mladosti zjedla asi 2x keď som sa bala.. ale je to strašný sajrajt pre telo a ak budeš teraz krvácať hore dole alebo ti bude meškať nezľakni sa. Do budúcna, ak sa bojíš nasad si HAK a vyťahuje, alebo používajte kondom a nech vyťahuje tiež.. a budeš chránená 🙂
@ninka99865 ďakujem že ste mi pomohli
@nikaaa349 hlupost nie vzdy je lepsie sa chranit ako riesit co s detmi ktore su uz na ceste... Ale asi dost zbytocne kedze kondom nepraskol ani neprislo k nejakej inej neoredvidatelnej situacii 🤷♀️
To kvôli čomu si si tú tabletku dávala? ... to nie je lentilka ... veď keď potrebuješ sexovať dennodenne, chráň sa inak ... chudák Tvoj organizmus ... sprostá si, raz príde čas, keď budeš chcieť otehotnieť a kvôli takýmto "experimentom" to nepôjde ...
@nikaaa349