Beriem zlyndu, no stale mam stres ci nahodou nebudem tehotna 😀 verite na jej spolahlivost? beriem ju samozrejme pravidelne, alkohol nepijem….
Bezne zazraky denne tu na koni 😃
Antiku už neberiem veľa rokov, ale keď som ju brala, nie, nevedela som sa dostatočne uvoľniť pri sexe, tak sme vždy používali ešte aj druhú formu ochrany, pre istotu, našťastie partneri s tým problém nikdy nemali.
Stopercentná účinnosť tam nie je, vždy je nejaké nízke percento rizika, a ja som nechcela byť 1 z 100000....
Ja som sa na ňu úplne spoliehala. Nemala som obavy
Ja beriem od 15 rokov a teda vyvádzala som puberta všetko čo k tomu patrí a nič ...som skôr ten opačný prípad o dieťa sme sa snažili rok 😁
Beriem ju 3 roky a keď beriem antikoncepciu tak nemám žiadne stresy, skôr keď som ju nebrala som sa nevedela uvoľniť a bála som sa že ostanem tehotná .
@jabadabadu tu na MK je toľko neuveriteľných prípadov zlyhania antikoncepcie, že mám strach sa až pozrieť na muža, lebo aj z toho môžem byť v tom
@marhulka13, co na muža, ja sa pomaly už aj na susedovie psa bojím pozerať, aby to nemalo následky. Ešteže je to fenka.
A na antiku som sa nespoliehala nikdy. Len na lekárske potvrdenie, ze som neplodné. No co, iba dvakrát im to nevyšlo...
@jabadabadu vsak toto ze ja sa kvoli konovi bojim 🤣
Áno, pri správnom užívaní je spoľahlivá.
@vroni si ako jednej kamosky segra.. Prve po neviem kolkych umelych, potom iba stimulacia - dvojicky a potom "vy ste neplodna" a vysledok neplodnosti ma uz 2 roky... 🤭🤭
@jabadabadu 🤣🤣 manzel sa spolieha a ja by som si mala asi vymazat ucet na konovi
jasne :D to keď si prečítaš ako to funguje, zabraňuje aby vajíčko dozrelo - keď dozrie, tak aby sa spermie k nemu nedostali, keď dostanú aby sa nemalo do akej stielky uhniezdit a keď sa uhniezdi ho to “zabije”.. podľa mna keď poctivo berieš a všetko dodržiavaš je taká mizivá šanca na tehotenstvo, ze to by musel byt fakt zázrak