Veríte na spoľahlivosť antikoncepcie?

vanessad1
3. jan 2023

Baby veríte na spoľahlivosť Antiky ?😁divna otázka viem že iba na 99% je spoľahlivá preto si dávame pozor naďalej vy dovolíte aby sa Váš partner uvoľnil normálne do vás? Za každú odpoveď budem rada 😊

veronikaszabova
3. jan 2023

@vanessad1 behom uzivania HAK sme vzdy isli na plno.

vanessad1
autor
3. jan 2023

@veronikaszabova ďakujem 🥰 a ako dlho si ju brala až si začala tomu “veriť “?

danalop
3. jan 2023

Si chránená od prvého dňa užívania antikoncepcie. Aj keď - nič nie je 100%-né, však?🙂 Aj jedna známa už otehotnela popri antikoncepcii, ale tak to je fakt asi len mizivé percento žien, ktorým sa to stane.

veronikaszabova
3. jan 2023

@vanessad1 hned od zaciatku 🙂

vanessad1
autor
3. jan 2023

@danalop Ďakujem za odpoveď😊

vanessad1
autor
3. jan 2023

@veronikaszabova ja ju beriem zatiaľ len 10-ty deň a som si povedala že počkám na menštruáciu ktorá má prísť po dobratí 21 tabletiek lenže to je ešte dosť ďaleko 😂 preto sa radšej pýtam tu ako to funguje u vás 😁 hah ďakujem za info

ivangeline
3. jan 2023

Pockaj jedeb cyklus.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lavinis
3. jan 2023

@vanessad1 samozrejme
Brala som 10 rokov a bez problému
Treba len brat na čas

ajko2011
3. jan 2023

@vanessad1 HAK som brala vyše 6 rokov, vždy sme šli "na plno" a tehotná som nebola.

rurutiax
3. jan 2023

Od prvého dňa užívania sme išli na plno. Nikdy som nespochybňovala spoľahlivosť HAK, ani vtedy, keď som zabudla užiť tabletku, lebo šanca otehotnenia je mizivá až žiadna.

vanessad1
autor
3. jan 2023

Ďakujem holkyyy❤️
@vanessad1

vanessad1
autor
3. jan 2023

@ajko2011 beriem ju len 10ty deň ale všimla som si že teraz večer som začala špiniť je to v poriadku ? Nevieš mi poradiť keďže si to brala dlhšie prosím

ajko2011
3. jan 2023

@vanessad1 ja som nikdy nemala žiadne špinenie počas užívania, tak neporadím

breznica
3. jan 2023

Brala som ju 12 rokov a neotehotnela som.a občas sa aj stalo, že som zabudla užiť, ale my sme zas netrtkali každý deň jak králiky 😆

titla
3. jan 2023

@vanessad1 Brala som HAK 3 roznych znaciek. Sadla mi az ta tretia, pri prvych dvoch som mala neziaduce ucinky (aj krvacanie mimo oddychovych dni). Ale vzdy som sa riadila pribalovym letakom, zacala tabletky uzivat od prveho dna MS a tym bola chranena od prveho dna uzivania. Tabletky som uzivala dosledne a nepouzivala som uz ziadny iny druh antikoncepcie. A nemala som pochybnosti.

vanessad1
autor
3. jan 2023

@titla ďakujem 😊

stanulienkat
3. jan 2023

Samozrejme, že som sa vždycky na nu spoľahla. Tato antikoncepcia je dosť spoľahlivá. To len tu na modrom koníku ma asi 30 percent neúspešnosti.

sima338
3. jan 2023

áno, brala som a vedela som, že som safe.

kveova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kveova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vanessad1
autor
3. jan 2023

@vanessad1 mala ste niektorá značku Maitalon?😀 že vraj niektoré sú lepšie značky neviem čo natom pravdy nevyznám sa zatiaľ 😄

sedmokraska05
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
julia2002
Autor odpoveď zmazal
Zobraz