Vedľajšie účinky antikoncepcie

mista4
5. nov 2024

Dobrý večer snáď sa tu nájde niekto kto ma rovnaký problém alebo mal ako ja ..zacala som užívať antykoncepcie drovelis normálne som začala užívať v prvý deň menstruacie no prestala som užívať vlastne ako mi menštruacia skončila tak som ju prestala užívať bolo mi po nej strašne zle brucho ma bolelo,strašne migrény a menstruacia nie a nie skončiť bolo to slabé špinenie no teraz mám silné krvácanie..neuzivala som ju nikdy pred tým len teraz tých pár tabletiek konkrétne 7dni ..za koľko asi ustúpia tieto problemi..mate skúseností s tym dakujem moc

ibrunova
Včera o 06:48

Keď tabletky vysadíš v stred cyklu, teda nedoberieš celý blister, dostaneš normálny menzes.

mista4
autor
Včera o 07:19

@ibrunova 31 októbra mi skončila menstruacia A teraz mám mať zas?

ibrunova
Včera o 07:30

@mista4 tak ako píšem, ak vysadíš hocikedy, dostaneš menzes. Mala si dobrať celý blister.

mista4
autor
Včera o 07:31

@ibrunova nerobila mi dobre zato som s tym prestala

beka2309
Včera o 20:58

ja keď som začala brať prve tabletky tak tie prve dni sa mi strašne točila hlava, bolo mi blbo od žalúdka a pichalo kus pri srdci, nie niečo strašne ale cítila som ale pulzy som mala super a aj tlak… ale postupne to mizlo a teraz som v polovici balenia už nepocitujem žiadne taketo bolesti len mam špinenie cely čas ale aj to už tak veľmi slabo že som si ista že ochviľku to skonči… možno keby si pokračovala by to prestalo no netušim vieš telo si musi zvyknuť su to predsa hormóny.. ale zas keby ti to neustupovalo tieto vedlajšie učinky tak potom chápem, len chce to čas

mista4
autor
Dnes o 08:05

@beka2309 dakujem za jazdu radu,skúsenosť no kašlem na ne ničiť si zdravie ktoré už aj tak mám v háji tak to isté nie

beka2309
Dnes o 08:17

@mista4
@mista4 ano chápem, tak zdravie je len jedno a je prvorade!😊