Vaše skúsenosti s vnútromaternicovým telieskom

lusiandela
6. nov 2017

Kočky idem sa s vami poradit...potrebujem si nasadiť antiku...po 3 dietati /zatial stačí. Uzivala som tabletky no v lete som dostala zihlavku...vsetko som vysadila a uzivala 3 mesiace prednison a medrol v dost vysokych dávkach...tie co mate vnutromaternicove teliesko...ste spokojne? Bojim sa ,ze sa mi zihlavka pri tabletach opäť vráti,no zároveň mám velky rešpekt pred telieskom...

pininka
7. nov 2017

Ja brat tabletky nemozem,kvoli zlym vysledkom z hematologie, teliesko som nechcela,lebo kamoska ho ma a odvtedy ma v kuse mykozy,co nikdy nemala. Aj tak sa poriadne nemozu milovat. Ja som sa preto dala sterilizovat, lebo dalsi cisarsky aj tak neprichadzal do uvahy. Mozno treba skusit ine tabletky.

didi35
7. nov 2017

Teliesko nikdy viac. Mala som ho 2 roky. Stale som mala infekcie, zapaly, vytoky, neustale som brala atb, hroza. A obcas aj krce. Raz som aj otehotnela a o 5 dni to odislo v bolestiach a s kopou krvi. Teliesko totiz nezabrani pocatiu, zabrani tomu, aby sa oplodnene vajicko usadilo v maternici. Ten medeny drotik telieska tomu zabrani. No otras! Nikdy viac!!!

lusiandela
autor
7. nov 2017

@pininka moj dr.ma staaale prehovara na teliesko a ja mam pred nim strach presne pre toto ako pise
@didi35 pocula som od viacerych zien,ze sa neujalo a muselo von alebo neznesitelne bolesti hlavy...noo neviem ,sterizaciu este nechcem,este 1 by som brala ,ale az ked postavime.

lucik1981
7. nov 2017

Ja mam bezhormonove teliesko a som spokojna. Za mna top. Mne zase nerobilo dobre pchat do seba hormony, ale teliesko bez problemov 🙂 Hold treba vyskusat. Nie je nad vlastnu skusenost.

lusiandela
autor
7. nov 2017

@lucik1981 to je pravda,každému robi dobre nieco ine.

lusiandela
autor
7. nov 2017

@xxxxxnnnnn ďakujem ♡

maykaaa1122
7. nov 2017

ja som brala tabletky 3 roky. Ked som ich vysadila, hrozne som sa povyhadzovala - vyrazky.,,uplne som ostala naladova..uz by soom ju nikdy nebrala..da sa aj inaksie zabranit otehotneniu. Teraz tabletky neberiem..a vobec sa nebojim..staci si davat pozor.