Ahojte...mam prvy mesiac vag.kruzok Teylu... Pri pohl.styku ho priatel citil, tak som ho vyberala vzdy na chvilku, mozno tak na 20-30min... ale v letaku som nasla napisane ze pocas 1. A 2. Tyzdna ked je mimo viac ako 3h nie som doatatocne chranena...je to brane spolu za tie 2 tyzdne 3 h, ci 1 den 3h?
Lebo sme mali nechraneny styk a neviem ci si dat este k tomu tbl po alebo je to spolahlive...dakujem za rychlu odpoved
Ja som si to citala x krat... ale nerozumiem inej casti...ci je myslene pocas 1 a2 tyzdna max 3h spolu za celych 14 dni alebo 3h denne max
@bat a to mu tak vadil keď si si ho vyberala či čo? Načo si si to kúpila, keď si si ho aj tak počas styku vybrala? Radšej si daj teliesko alebo tabletky a nie krúžok a ešte chceš do seba pchať tabletky po, to nemyslím v zlom samozrejme, len mi to príde nepochopiteľné.
no praveze sa mi zatlacit uplne hore preto som si ho vyberala vzdy... a praveze aj doktorka mi to povedala ze si to mozem vyberat ze to baby robia normalne...ale neviem ci sa to moze tie prve tyzdne...
@bat Sú to myslené 3 hodiny v kuse, tvoje 20 minútovky sa nespocitavaju. Len si daj naozaj pozor nato, aby si ho nezabudla vrátiť. A ohľadom "cítenie". ... Je to vec zvyku, ja som ho po mesiaci necítila vôbec, používam nuvaring vyše 10 rokov a nevyberám ho vôbec počas tých 21 dní.
Plus počas prvých 7 dní pri prvom vložení si mala použiť dodatočnú ochranu ak si dobre pamätám, ale to si si predpokladám v návode prečítala.
Aha ano dakujem za odpoved...samozrejme pouzila...
@bat omg.
Tym, ze si kruzok vyberas, znizujes jeho ucinnost - riziko otehotnenia je zvysene.
Citaj poriadne!