Ahojte
Beriem HAK 4.mesiac a nemam ziadne problemy, len mam dost casto pocit napnutych a obcas bolestivych prs na dotyk a tiez sa mi o nieco aj zväcsili tak by som chcela vediet ci mate tiez taketo skusenosti a ci to nie je zle alebo ci to je naopak normalne lebo ma to trosku znepokojuje ...dakujem za odpovede
a aku beries?
s touto nie, ja beriem sunyu, dnes to bola posl. tabl., pretoze ich chcem vymenit, lebo mi na bod mrazu znizili libido 🙄
ani prsia mi nenarastli 😔 😢
Baby este sa vas chcem spytat, neprisiel vam niekedy menzes skor tak o tri styri dni ako mal aj napriek pravidelnemu uzivaniu hak? Lebo mne sa to teraz stalo, mam este tri tabletky v blistri a zacala som dnes krvacat aj mam pocity ako pri menzese a uz asi tyzden mi skvrka v bruchu presne ako pred menzesom...vcera som mala styk tak ja neviem, mohlo to sposobit "pustenie" menzesu tak aby som ho mala skor? 😀 nechcem hned bezat doktorovi tak sa zatial obraciam na vas ci nemate nejake skusenosti 🙂
@derka7 je to normálne... ak ti je to veľmi nepríjemné, tak treba s gynekológom zmeniť atk na nejakú nízkohormonálnu