Ahojte žienky 😉
Chystáme sa s frajerom na dovolenku k vode, problém je v tom, že mi vtedy vychádza menštruácia. Rozmýšľala som, že by som brala HAK bez týždňovej prestávky.
Už ste to niektorá skúšali(je to vraj normálne, lekár povedal) ? nenarušilo vám to cyklus? resp. nezačala vám aj tak menštruácia?
Ďakujem
PS.: Beriem antikoncepciu dienorette, ak by niektorá z vás predávala, budem rada 😉 😉 😉 😉
u mna to fungovalo takisto v pripade potreby a žiadne krvácanie mimo nebolo
ja som vzdy brala antikoncepsiu dalej a potom som ju vysadila a do 3 dni mi dosla 🙂 🙂 🙂 🙂
@andrejka1974 a nemala si problém,že si ten čas čo mala byť už prestávka bola nejak nafúknutá?lebo ja sa pred tým ako dostanem menštruáciu cítim ako veľryba .. keď doberám blister
Prosím viete poradiť prvý krát beriem antikoncepciu a keď zoberieme 21 tabletiek A7 pauza po ako čase sa dostaví menzes
@janakuko ked si este len zacala brat antikoncepciu, moze ti prist hocikedy :D
Ked uz si telo zvykne na tie hormony, bude ti menzes chodit na 2.-3. den od zaciatku tej 7dnovej pauzy.
@aneta1020:
Ja som to tak robila, ked bolo treba 😉
U mna to slo bez problemov, jednoducho som mala menstruaciu az po dobrati toho druheho blisteru. Medzikrvacanie ani podobne som nemala...