Ahojte sú tu prosím nejaké mamičky ktoré užívajú hak aj nad 30 rokov? S manželom mame 3 deti a ďalšie už neplánujeme pracujem ako učiteľka a v mojim okoli sa často stretávam s otázkami prečo beriem hak… tak sa pýtam či nie som sama
Dôvodu nie materiálu. To neviem ako mi tam skočilo také slovo. 😆
@denisse1311 mam 30,hak berem ,ale teda okrem dr sa ma nikto nikdy nepytal na to.neriesim bezne len tak s ludmi z okolia moj sexualny zivot
Co ma spolocne to ze si ucitelka s tym ze sa Ta to niekto pyta 😀 ? To sa Ta pytaju rodicia deti 😀?
Normalne brat v 30tke vsak si mlada zena
Ahoj, mam 37 rokov, 2 deti a berem Ha lebo dalsie deticky neplanujem, pekny den 😉
Ani moja mama nevie, že beriem Hak, nechápem, prečo by to malo vedieť široké okolie. Nebodaj aj žiaci? 😅🙈
@denisse1311 Že nad 30? 😀 A čo je HAK len pre mladé? Ja už ju síce vyše roka neberiem, ale užívala som ju do takmer 45 rokov. Nekonzultujem so širokým, ani s blízkym okolím, aký druh antikoncepcie používam, je to súkromná vec.
To sa ťa ľudia vypytujú, ako sa chrániš pred otehotnením, či ako vedia o tvojej antikoncepcii? Nejde mi do hlavy, ako môže na takú tému prísť reč s okolím 😄 je úplne normálne užívať hormonálnu antikoncepciu, keď nechceš otehotnieť. Aj po 30ke, aj po 40ke.
@denisse1311 ja mám 48 a stále beriem antikoncepciu, mám 2 deti, mala som ich kedy som ja chcela, a keď uz nechcem ďalšie deti, tak mám antikoncepciu, aj v tomto veku. Mám kamarátku, tiež má 48 a má dvojročného chlapčeka, myslela si, že je v prechode...
@denisse1311 nechápem načo to všetkým hovoríš, čo je ich do toho, čo ty berieš. Mám 37, beriem HAK a vie o tom len kolegyňa čo s ňou sedím v kancli a vôbec sa nad tým nepozastavovala...
@denisse1311 Mne moja gynekolgicka poradila Mirenu teliesko aj by som si to dala len sa bojím hormónov vieš mozgová prihoda, infarkt, embolia...nech sa chráni manžel.
Mne lekár vravel, že sa vysadzuje v 50tke, a potom sa uvidí, či ešte cyklus nabehne alebo nie.
@denisse1311 mám dve po sebe a ona beriem hák,nenašla som zatiaľ vhodnú alternatívu,keďže mám detipo sebe a sekciou , zrasty momentálne ďalšie neplánujem,no neviem či sme uuuuplne skončili😁možno nám sibne o 7rokov že tretie, kondóm mi začal vadiť , prerušovaná súlož momentálne je riziková pre mna , teliesko sa mi nepozdáva,ja mám PCO čiže neake vypocitavanie atď atď u mňa nefunguje
@didi2102 ahoj, ja som brala dlho hak potom som ju na rok vysadila a spravila sa mi malé cysta na prsniku. Som z to nešťastná gynekológ mi vravel že to noc nie je ale asi to mám z vysadwnia hál. Preto mi ju nasadil znovu aby sa mi vstrebali a asi hak už budem beat poctivo a dlho
@denisse1311 ja mám zase cysty na vaječníkoch teda a ktorí mi ich to hák tiež takže som zmierena že ich budem brať už asi stále
Hak berú aj ženy nad 40. Z rovnakého materiálu ako tie 20 ročné. Aby neotehotneli. Jednoduchá otázka. Nechápem prečo je na ňu náročné odpovedať. Ale nechápem ani tomu, prečo široké okolie vie aké lieky užívaš.