Ahojte babeny potrebovala by som poradit, prave som dosla z lekarne s antikoncepciou Sunya a chcela by som vediet ako ich zacat brat. Pytam sa konkretne na to, ze ked dostanem menzes napriklad v nedelu, tak ktoru tabletku z tych co su oznacene ako nedela si mam dat, ci resp. je to jedno ktoru si z nich vezmem. Chcem to vediet prave preto ze neviem ci kazda tabletka obsahuje rovnake mnozstvo hormonov alebo sa postupne stupnuju. Mam HAK prvykrat tak neviem co s tym a nechcem aby somnieco pomiesala. Dakujem za vase odpovede.
Diky za odpoved, dufam ze nebudem mat s nou problemy. Co som citala viacej zien ju znasa v pohode tak snad aj ja...
Ja beriem Sunyu už dva roky a nemám žiadne nežiaduce účinky, ani som nepribrala nič... Takže som spokojná snou
Ahojte, mám na predaj jeden blister Logest (má rovnaké zloženie ako Sunya), cena 8 E
Ahojte mam na predaj dva blistre sunya 18€
Kúpim sunya
ODKUPIM HAK SUNYA - PISTE PROSIM
@kikusik2251 Pisem!
ahoj, ja beriem túto antikoncepciu už viac ako pol roka ale idem si ju dať zmeniť... nie som s ňou spokojná.a na tvoju otázku je jedno ktorú nedeľu si ju zoberieš... v každej je rovnaké množstvo hormónov 🙂