Dobrý deň žienky, chcela by som sa Vás spýtať, či náhodou niektorá z Vás nemala problém pri užívaní HAK s trávením alebo pankreásom a pod. ? Už dlhší čas mám problémy, zvracanie, bolesti, kŕče. Bola som na každom možnom vyšetrení čo sa dalo ale v podstate mi nič nepovedali. Až jeden lekár mi navrhol, či by som nechcela prestať užívať HAK, čo keď je to z toho. Tak ak by mal niekto podobný problém rada si vypočujem vaše názory poprípade rady. Ďakujem Vám za Váš čas. Pekný deň 🙂
Ja som mala niečo podobné, zo začiatku len občas ale potom ma po skoro každom jedle buď pálila záha alebo som mala kyselinu, bolieval ma žalúdok, a to nehovorím, že som dosť pribrala, zvýšil sa mi tlak atď .... Po tom ako som ATK vysadila sami zhruba do 2 týždňou začalo doslova uľavovať, dokázala som zjesť bez problémov aj niečo mliečne bez toho aby som mala kyselinu asi za 10 - tich, do 3 mesiacov som začala pozvoľna chudnúť bez cvičenia a diét, upravil sa mi tlak atď. Dnes je to 2,5 roka čo som vysadila a mám dolu16 kíl, teraz už skôr nízky tlak, a je mi podstatne lepšie. 🙂
Ja som mala takmer všetko čo matica 312 vysadila a bolo zasa opäť všetko v poriadku
Pardon katica312 dáko mi prekleplo 🙂
Mne byvalo zle z antiky az na vracanie a hlavne sa mi hlava tocila ako nahle som ju vysadila tak to preslo