Užívam antikoncepciu len 6 dní

dominicka075
24. jún 2014

ahojte ženy, začnem asi tým, že som užívala jeanine cca rok, pred 3 mesiacmi som ju vysadila a teraz 6 dní užívam yadine. mám dobrého kamaráta a troška sme sa dnes odviazali, lenže on sa do mňa urobil bez toho aby mi to vopred povedal, vedel iba že užívam antikoncepciu ale nevedel že tak krátko. lenže ešte jeden háčik tu je 🙂 ja som ju nezačala užívať v prvý deň menštruácie ale až o týždeň ako mi skončila. čo si o tom myslíte? mohlo sa niečo stať ? 😖 😖

edvelyn
25. jún 2014

No mohlo a nemuselo 😉 a preco tak blbo uzivas? To vsetky tabletky tak uzivas? Aj antibiotika? Az tyzden po chorobe?

dominicka075
autor
25. jún 2014

jejda to nie 🙂 ja ju užívam hlavne kvôli tvári a kožná mi povedala, že hociktorý deň môžem začať a ja som nečakala, že sa stane niečo takéto

ttctwins
25. jún 2014

@dominicka075 - no to je blbe, ak nezacnes prvy den menstruacie, ochranu mas az po 7 dnoch... o dva tyzdne by som si spravila test. Alebo teda konat co najrychlejsie, do lekarne a tabletku PO.

lalinko2010
25. jún 2014

@dominicka075 hocikedy hocičo. a kožná je gynekologička???? rok si užívala normálne antikoncepciu a potom si zabudla že ako sa užíva?!
dúfam že si neprestala užívať antikoncepciu?
sex kamarát sa urobil do teba a ani ti to nepovedal! a prečo by ti to mal povedať????
mohlo sa stať že o 9 mesiacov alebo o mesiac budeš riešiť akú výbavičku kúpiť, kočík a podobne!

dominicka075
autor
25. jún 2014

nie nezabudla som ako sa užíva, len som ju nezačala užívať kvôli ochrane ale kvôli tvári.. nikdy to neurobil tak som zostala prekvapená, nečakala som to. ja som mu totiž minulý týždeň spomínala, že som ju začala užívať a aj som mu povedala prečo, tak asi si myslel, že je všetko v poriadku...

bejbinka131
25. jún 2014

aky test, ziadny test...kamarat nech zbehne do lekarne a kupi tabletku po.......asi tak 😕

dominicka075
autor
25. jún 2014

ja som ale taká šikovná, že z toho šoku som mu to ani nepovedala 😀 😀 nevadí, zbehnem asi do tej lekárne, len som si nie celkom istá. známa si dala escapelle a týždeň vracala s neskutočnými bolesťami brucha

maria1989
25. jún 2014

@dominicka075 radšej teraz vracať ako sa trápiť s dôsledkami 😉