Užívam antikoncepciu a užila som tabletku po

fifulik
23. jún 2021

Ahojte, prosím Vás o radu. Od 10.6 beriem antikoncepciu. 20.6 sme mali s priateľom nechránený pohlavný styk a spravil sa do mňa. Lenže ja som mala deň pred tym hnačku( nebola silná len taka riedka a jednorázová) a bojím sa či nemôžem byť tehotná. Tabletku si dávam o 15:00 vždy načas a predvčerom som si pre istotu dala tabletku po a dnes mám také pichanie v podbrušku. Znamená to že účinkuje ta tableta po ? Dúfam, že antikoncepcia sa vstrebala dostatočne a nebudem tehu. Ďakujem za odpovede a prosím nesudte ani nič, nemám na také veci náladu 🙂

nafka0483
23. jún 2021

@fifulik Omg, naco si si vobec davala tu tabletku po? HAK ti nastavila hormonalny system a ty do toho uzijes dalsi sialeny kokteijl hormonov... pisu v pribalovom letaku HAk ze ked maj jednorazovo riedku stolicu, tak mas uzivat tabletku po? Ci preco robis take hluposti?

Nejdem ta sudit, len si uvedom, ze to nie su lentilky, ani HAK ani tabletka po, cize si treba vzdy precitat navod a nebrat tie veci len tak hala-bala. Bolesti mozes mat prave z toho mixu hormonov, neznamena to, ze tabletka ucinkuje, ale ze telo je zblbnute.

fifulik
autor
23. jún 2021

@nafka0483 práveže tam pisali len o vracani a o hnačke do kolko hodin vôbec nič. Preto som ju uzila lebo sa nejeden krat urobil a ked som mala tu hnačku tak som si neni istá či to fungovalo

lalenka33
23. jún 2021

Práve preto tam písali len o vracaní lebo keď vraciaš, tak je veľka pravdepodobnosť, že ju vyvrátiš a teda nemá účinok lebo sa nevstrebe.Tabletka, jedlo čokolvek sa ti v žalúdku najprv rozloźi, vstrebe a až potom to ide do čriev a vychádza z teba 💩.A to pichanie v bruchu neznamená, že tabletka funguje.Dala si svojmu telu dobre zabrať.Hormonálne tabletky by sa nemali halabala kombinovať.

janai1
23. jún 2021

Panebože 🤦‍♀️
Nie, naozaj nie je nijaká šanca, že si tehotná... Ona nebola už ani pred tým ako si si dodrbala celý hormonálny systém 👌

zuzka1117
23. jún 2021

A tak to nevieš pred stykom priateľovi povedať aby si dával pozor a nešiel naplno ? To si radšej zničis zdravie pre chlapa ?

nafka0483
23. jún 2021

@fifulik To, ze mas raz riedku stolicu ti vstrebanie tabletky nijak neovplyvni. Keby si hnackovala vkuse, tak ok, nemuseli sa rozlozene lieky vstrebat, ale toto bola somarina. Mohla si sa radsej hned poradit - ci uz tu na fore, ci s lekarom. Ale nie len tak kombinovat hormonalne lieky. Okrem toho by si pri vacsine tabletiek mala byt uz 10 dni po chranena aj keby si jednu nahodou nevzala - ale to mas presne napisane v letaku.

littlebubble
24. jún 2021

@fifulik Ak si hlúpučká tak nesexuj.
Vieš vôbec čo sa píše v letáku HAK?
Antikoncepcia ťa chránila a tabletka po sa pri užívaní HAK neberie!!!!!!

🤦🤦🤦🤦🤦 Prečo sú tie ženy také nevzdelané.

tncka
24. jún 2021

@fifulik peknu sprostost si spravila ale uz teda nic s tym,nabuduce budes vediet✌🏼

anonym00000
20. okt 2022

@fiful rozhodilo ti to vtedy cyklus?