Ahojte prosím vás chcem sa spýtať užívam HAK asi 10 rokov cca síce s malými prestávkami ale teraz poctivo už 5 rokov. Tento týždeň mi mala prísť menstruacia počas pauzy a neprišla. Brucho má boli ale nič z toho. Robila som si včera testy od pepina a vyšli pozitívne oba síce jedna silná a druha slabá čiarka. Robila som si aj digitálne testy a tie vyšli negatívne. Stretli ste sa s tým niekto už? Moc ďakujem 🙂
Pepino testy nie su moc spolahlive, minule som ich dala mužovi nech skusi a čuduj sa svet boli dve čiarky 😀 😀 jedna silna druha slaba ale viditelna
@klara1205 no pozor, chlapovi môže vyjsť pozitívne test na hcg a môže to značiť problém.
Autorka: skús iné testy, alebo rovno krv
V tomto pripade by som sla jednoznacne co najskor k doktorke
@michaela329 je v poriadku boli sme na testoch kvoli tomu ze aj my sa snazime..sme uplne okej ale dakujem za info
Ahoj, ja som mala slabé testy a meškanie. Digitálny (chybný kus/šarža) ukazoval pozitívne. Nakoniec dr odhalil cystu.
@adka2310 netuším. Ale ja som bola presvedčená, že som tehotná. Digitálny ukazoval pozitívne, paličkové boli také ako tvoje. A tehotná som nebola. 🥲 Išla som k lekárovi, sono ukázalo cystu, miesto tehotenstva.
Ps: chránili sme sa v tom období kondómom. Takže počatie by bol zázrak? :D
Pepino robia falošne čiarky v poslednej dobe.