Ahojte žienky, potrebujem poradit, som 5 mesiacov po porode a beriem antikoncepciu, no menštruácia mi prišla tento mesiac skor o tyžden, je to v poriadku? Nechcem hned utekat k dr.pokial to nie je naozaj nevyhnutne....
Dakujem za odpoved, ja ju beriem uz treti mesiac, ale rozmyslam ze ju vysadim...
Dobrý deň. Po 3 rokoch som vysadila HAK ( 1 rok chloe 2 roky minervu potom aidee a nedavno som brala belaru ktoré som mala z dôvodu akné. Prvý mesiac po doužívaní HAK mi menštruácia prišla presne. No teraz tento druhý mesiac mi neprišla, aby som bola presná, 5 dní mi mešká. V tom týždni ako mi mala prísť ma začalo pobolievať v podbrušku, tak som si bola istá, že mi príde. S priateľom sme mali styk len s ochranou. Spravil sa do kondomu, kondom nepraskol. mám biely hustý výtok, a sem tam ma bolí v podbrušku.Chcem sa Vás preto spýtať na Váš názor, či sa mi mohol ten cyklus nejak posunúť, Môže mi menštruáciu oddialiť aj stres?? Lebo odo dňa kedy som mala dostať menštruáciu nenormálne stresujem. Nesom tehotná????? prosim raduuu
Antikoncepcia je hormonálny zásah do tela ženy. Vie narobiť rôznu neplechu. Ja som nemala takýto problém ako ty, ale po začatí HAK som hneď v prvý mesiac celý mesiac mala menštruáciu. A žiadne slabé špinenie, riadne krvácanie. Teraz keď som ju úplne dobrala po 6 mesiacoch - brala som ju ako liečbu mi zas menštruácia dodnes neprišla. Takže telo si musí na istú hladinu hormónov zvyknúť a postupne sa to ustáli. Takže odpoveď na tvoju otázku znie, že je to normálne.