ahojte baby prosim vas ja sa chcem spitat uzivam hak a uz druhy mesiac ako sa mis konci menstruacia za 7 dni dostanem hnedy vytok tam dole ma svrbi stipe co to mozem byt?sem tam ma pobolieva aj podbrusko.toto sa mi stalo aj minuly mesiac po menst. ma zacalo stipat svrbet a potom preslo a o nikolko dni som dostalo to spinenie trvalo 2 dni potom nic po 3 dnoch zase a takto sa mi to opakovalo.dakujem za odpovede
nie,nie.dneska som bola u doktora robil mi ultrazvuk tam som nemala nic ani mikozu nic take nemam zmenil mi HAK,ale to som nemala kazdy mesiac napr. 3mesiace bolo ok a potom som to dostala skoncilo mi to za par dnii zase neviem co to moze byt kedze vsetko mam v poriadku vymenila som uz 4 antikoncepcie neverim ze ani jedna mi nesadne!
@timea0 hm, je to zvlastne, ze ta to stipe a svrbi...mna totiz napadlo, ze ked mas HAK, tak ti da partner asi spermie do vnutra, ci ta nepacli a nesvrbi potom. Inak to spinenie moze byt aj preto, ze niektora HAK je strasne citliva na pravidelnost uzivania, dokonca aj na hodiny. A este to spinenie moze byt aj z toho ze sa ti moze spravit po styku nejaka prasklinka, a ta krvaca.
nie nemam ani partnera nespala som s nikym asi uz pol roka.moze byt ze ta antikoncepcia je taka citliva na hodinu lenbo sem tam sa mi podarilo zabudnut a dala som si o 15 min neskor asi 3 dni za sebou.
mala som rozhadzanu menstruaciu berem to na upravenie ciklu hlavne.ale neako mam stale problemy zacalo to tym ze som krvacala stale aj dva tyzdne a takto stale lezala som aj v nemocnici mi meseli davat krv a doteraz neviem preco som to mala.
hak moze sposobovat hnedy vytok a to svrbenie moze byt tiez z nej, nakolko HAK meni hormonalnu hladinu, ta vplyva aj na sliznicu v posve, a nie tam taka mikroflora aka by mala byt. Mozes skusit nejake cipky na upravu mikroflory, ci uz s probiotikami, napriklad FLORAGYN, Gynocaps, Maldion, alebo MULTI-GYN actigel.
Ten posledny je cisto z aloe. Pripadne sa porad v lekarni.
zuzkag2, to je v pohode, ja ked som to pocula prvy raz, tak som tiez bola prekvapena..
timea0, co sa vytoku tyka, tak niekedy sa vraj telo moze dlhsie prisposobovat na hak, a preto moze dlhsie spinit ("hnedy vytok"), sesterka mala tento isty problem prve dva mesiace uzivania a potom to bolo ok. Ak by to trvalo dlhsie, treba poziadat dr. o zmenu liekov.
@timea0 nebolo to zrovna po milovani? lebo HAK ti toto sposobovat nemoze.