Užila som nesprávnu tabletku. Čo robiť?

karinka998
10. jún 2015

pomoc..vecer som isla zobrat tabletku a nevedomky som zobrala namiesto utorka sobotu...a vsimla som si to lne dnes ☹ ☹ ☹ teraz co??

pipilady
10. jún 2015

myslíš antikoncepciu? Lebo ak áno, tak verím a dúfam, že táto otázka nie je myslená vážne....

littledevil
10. jún 2015

🙂 ak je to antikoncepcia, tak je to uplne jedno 😉

katka.gzd
10. jún 2015

mas trojfazovu antikoncepciu kde kazdy tyzden je ina farba tabletiek alebo su vsetky rovnake len s vynechanym tyzdnom na menzes? alebo mas dokonca 28 tabletiek kde 7 z nich je bez ucinnej latky aby si nezabudala brat?
ak mas trojfazovu, sobotna tabletka bola z ineho tyzdna ako utorkova? ak nie tak si ok, ak hej, no tak si si trosku rozhodila hormonalnu hladinu, ale nerobila by som paniku, normalne si dneska daj vcerajsiu tabletku a takto pokracuj dalej postupne az do konca cyklu...
ak nemas trojfazovu, co je pravdepodobnejsie v dnesnej dobe tak sa absolutne nic nestalo a mozes pokracovat po rade az do konca cyklu....vsetky tabletky maju s najvacsou pravdepodobnostou uplne rovnake zlozenie 🙂
ziadnu paniku a nabuduce si zazni 🙂

stanislavao
10. jún 2015

Dobry vtip na dnesny den.

belllinka
10. jún 2015

@stanislavao Prečo by to mal byt vtip? Existuje aj 3-fázová HAK, tam nieje každá tabletka rovnaká, skús si naštudovať...

dadulka256
11. jún 2015

porad sa s gynekologom na www.poradnagynekologa.sk