Ahojte, mám menší problém.... Bola som na dovolenke a nechcela som mať menzes ktorý mi vtedy vychádzal.... Tak som užila tabletky aj cez dní kedy som mala mať menzes cize som ich jedla 7 ďalších dní..... V sobotu som užila poslednú tabletku a včera alebo v noci som mala dostať menzes a ten nie je.... Máte s tým nejakú skúsenosť? Som v koncoch či som niečo tým nepokazila ... (Tehotná na 100% nie som 🙂)
hneď na deň to nebude po dvoch mesiacoch, to nečakaj, to telo musí zaregistrovať zmenu, hladinu hormónov, očakávaj na nejaký tretí deň ;)
Ahojte mate skúsenosti s levonille antikoncepcia? Doktorka mi povedala ze keď začnem dosť priberať vysadime ju hneď. Ďakujem
@nicitka to, čo mávaš teraz, nie je menstruacia, ale krvácanie z vynechania umelej dávky hormónov. HAK nič nerieši, len škodí.
Tehotna asi nebudeš, len máš úplne rozhádzanu hormonálnu rovnováhu. Musíš počkať, alebo ist k lekárovi.
A ako pisu vyššie, mala si v prípade oddialenie krvácania douzivat cely dalsi blister a nie iba 7 tabletiek.
@nicitka presne tak, ja ked si chcem oddialit menzes, beriem 2 blistre naraz.
Takto si iba telo poplietla. Btw aj v pribalovom letaku je postup...
@nicitka nic si nepokazila len telo sa musi trochu spamatat ked slo 2 mesiace bez prestavky. Ms cakaj len trochu oneskorenu..