Užila som 8 antikoncepčných tabletiek. Musím dobrať balenie?

magmaggie
28. jan 2015

chcem sa spytat, ci niektora vysdila HAK aj v strede uzivania. HAk uzivam uz 7 rokov, z tohto balenia co mam som uzila 8 tabliet a dalsie uz nechem brat.. mozem s nimi prestat aj teraz alebo ich musim douzivat?dakujem

sissy27
28. jan 2015

@magmaggie doužívať ich nemusíš, ale tak načatý blister je už úplne nepoužiteľný, ani nemáš komu posunúť, ani ty keby si sa chcela k tomu vrátiť, tak už nevyužiješ... už keď 7 rokov to berieš, tak dva týždne ešte môžeš 🙂

magmaggie
autor
28. jan 2015

@sissy27 praveze ma trosku suri termin, aj tie dva tyzdne mi padnu vhod..ja len ze ci ich mozem prestat brat aj v strede uzivania

karinaz
28. jan 2015

@magmaggie Jasné že môžeš prestať. Keď ťa tak súri. Alebo si nevedela, že ta bude súriť?

katulienkax
28. jan 2015

Môžes si pokaziť cyklus napríklad ze ti ms nenaskočí ako ti bude treba alebo budeš až do ms spinit

magmaggie
autor
28. jan 2015

nevedela

hamaha
28. jan 2015

najlepšie bude ak to doberieš dokonca, tak sa to štandardne robíš a po pauze už proste nezačneš

arabeska
28. jan 2015

pokial musis vysadit lieky koli operacii alebo tak, v tom pripade chapem, ale musis ratat s tym ze cyklus budes mat uplne rozhadzany. Ale aj tak by si mala zavolat svojej gynde, ta ti poradi najlepsie 😉 @magmaggie

sissy27
28. jan 2015

@magmaggie môcť môžeš, ale teda zrejme si trochu rozhodíš cyklus, neviem, či je to pre teba dôležité alebo nie... ak sa môžem spýtať, prečo tak súrne potrebuješ vysadiť?

alami
28. jan 2015

@magmaggie ja som tiež vysadila takto uprostred mesiaca a pohoda 😉