Urýchliť koniec menštruácie antikoncepciou?

kpadmtk
24. jan 2019

Mam otazkku..dnes mi zacala menstruacia ale potrebujem ju zastavit beriem antikoncepciu laverette nakolko ideme na dovolenku zajtra nechcem to mat ako to zastavim ?

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
saskia_98
24. jan 2019

No teraz už nijak. Keď si menštruaciu nechcela, mala si vynechať tie tabletky ktore su na to určené a určite by si ju nedostala ..

monro
24. jan 2019

no, uz ked prisla, tak nijak. Mala si brat vkuse dve balenia za sebou, potom by neprisla.

kpadmtk
autor
24. jan 2019

@monro a neda sa ked mi zacala 4 hodiny dozadu dat si hned zltu tabletku ?

katka13katka
24. jan 2019

@kpadmtk to by som neriskovala

monro
24. jan 2019

@kpadmtk nebolo by ti to nanic. Nemala si si robit prestavku. Ak teraz zacnes brat, vlastne len skratis prestavku a posunies si cyklus.

kpadmtk
autor
24. jan 2019

@monro ja nerobim pauzu ja mam laverette a ta sa bere aj cez menzes to su biele tabletky tych tam je 7 a zltych je 21

saskia_98
24. jan 2019

@kpadmtk ano a tych 7 si mala vynechat a zacat vrat dalsich zltych 21 aby ti kramy neprisli... Boze necitas pribalovy letak ?

kpadmtk
autor
24. jan 2019

@saskia_98 a ked si dam vecer namisto bielej zltu ? Zastavi to ?

saskia_98
24. jan 2019

@kpadmtk nie nezastavi akurat si rozhadžes cely organizmus a bude ta brutalne boliet maternica (vlastna skusenosť) .. Jednoducho uz mas smolu, musiš pretrpieť .. mala si si prečitať pribalovy letak a do buducna už aspoň vieš, že keď nechceš kramy, vynechas biele a začnes brat dalej zlte tabletky, no kramy tiez nemozes vynechavat stale ..

monro
24. jan 2019

@kpadmtk ano, ale tych 7 bielych tabliet je placebo, tie brat ani nemusis. Takze, ak si nechcela dostat menstruaciu, mala si po poslednej zltej zobrat dalsiu zltu z iného blistra.