Umena hormonálnej antikoncepcie kvôli nechuti na sex

niika90
24. sep 2015

ahojte kočky, potrebovala by som poradiť. Už 9mesiacov beriem Sunyu a nemám žiadne zdravotné problémy...preto som ju nechcela vymieňať, až na....nechuť na sex..☹ nie je žiadna, absolútne..Ja som z toho smutná, snúbenec je z toho smutný...Rozmýšľam nad zmenou, teraz mi končí balenie, tak to vyšlo akurát. Chcela by som sa preto spýtať, či aj vy ste menili, resp.akú užívate a ste s ňou spokojné? ďakujem

natalushka
24. sep 2015

Ahoj..tak ja som brala dlhodobo Novynette..max spokojnost,ziadne problemy,dokonca som schudla pri jej uzivani,z coho som bola nadsena..ale tiez asi po roku som si akosi uvedomila,ze sak ju ani nemusim brat,sak ani nie je koli comu🙂 presla som na Lyyndinette..podobna,ale trochu ina horm.zlozka..no po case znova nastal tento problem..takze som jednoducho uplne vysadila..chranime sa kondomom..je pravda,ze neviem ako to vyriesit inak..predstava,ze cely zivot sex len s kondomom..no skratka,budeme to musiet poriesit🙂 dufam,ze najdes taku,ktora ti bude max.vyhovovat.

akvi
24. sep 2015

@niika90 vymena hormonalnej antikoncepcie ti nepomoze, brat hormony znamena siahat do svojho prirodzeneho cyklu a tym sa oberat aj o chut na sex..

maaaaaaaria7
24. sep 2015

Ja som pred rokmi mala tiež veľkú nechuť kvôli antikoncepcii... skúsila som ich viac... ale nakoniec som antikoncepciu prestala brat... až potom bolo dobre 🙂

miriam2908
24. sep 2015

Kedysi som tiež brala novynette, chuť na sex som pri nej mala ale večne mám ten problém, že ak užívam jednu anti dlhšie ako pol roka, začnem krvácať mimo cyklu. Zrovna som vysadila benidete chuť na sex nulová a samozrejme krvacam ako sa tomu zachce- tento mesiac už 3x. Na každého každá antina účinkuje inak. Najlepšie sa asi poradis s gynekologickou🙂

seahorse27
24. sep 2015

Obavam sa, ze tento vedlajsi ucinok budes pocitovat z kazdej hormonalnej ATK...

niika90
autor
24. sep 2015

teraz si citam o Aidee a vyzera byt v pohode..uvidime, ak bude zle, vysadim uplne, zatial dakujem za nazory.. 🙂

betka28
26. okt 2015

Ahojte, tiež som mala podobné problémy (+ďalšie...) keď som brala HAK, potom som prešla na prirodzenú metódu. Ja konkrétne som sa začala používať malý prístroj cyclotest, som veľmi spokojná. 🙂