Ukončenie používania HAK

nikapuggioni
23. aug 2024

Ahojte. S mužom sme sa rozhodli žeby sme išli do 2 dieťatka. 2 a pol roka som brala HAK. 28.7 som zobrala poslednú tabletku. 31.7 prišiel menzes. Takze od tohto mesiaca ideme na plno.
Chcela by som vedieť názor žien ktoré otehotneli buď hneď na prvý krát alebo o par mesiacov aké male príznaky. Ja som na cca 11 DC mala pichanie vo vaječníku o par dni na to bolest ako pred menzesom trvalo to cca týždeň. Posledne 2 dní som nič necítila a teraz posledné 2 dní znova bolest ako pred menzesom. Menzes by som mala dostať o 4 dní. Tieto bolesti sú u mňa nové keďže počas užívania HAK som mala bolest pod bruchom deň pred MS.
Takže chcela by som vedieť či to môže byt zapríčinené hormónmi z HAK? Ci nebodaj tehotenstvo???
Testovať ešte nechcem keďže by mi ešte nič neukázalo. Počkám kým bude meškať menzes a pák vyskúšam 😉
Za každý názor radu budem rada 😊😊😊

majamat
23. aug 2024

@nikapuggioni cyklus zeny sa pocas zivota meni, ci bereis HAK, ci nie. samozrejme pri uzivani HAK preklenies nejake obdoie a telo sa yvvija a za tak dlhe obdoie ako su 2r nastanu zmeny v telesnych procesoch.
cize kludne to mozu byt len taketo zmeny, ale mozes byt aj tehu.
tazko povedat, uvidis ak ti bude ms meskat a otestujes sa. inak pri uzivani HAK vychadza ten cyklus zhruba 28dnovy, ale ak nabehne tvoj bezny cyklus, moze byt iny neviem teda aky si mala pred HAK.