já se chci zeptat ohledně antikoncepce. začala jsem užívat nový blistr po 7 denní pauze. První den po 11 hodinách od užití HAK jsem zvracela. v pondělí neboli 3 den od začátku užívání jsem měla sex ale is pharmatexem. A dnes je mi dost špatně, zatím jsem nezvracela ale neustále mě nafukuje a mám pocit, že musím jít na velkou i když nemusím. Mám se bát ohledně uccinosti nebo se pilulka vstř vstřebá-li nebudu vracet a mít průjem do 4hodin od užití HAk
Očividne ti nevyhovuje, v tom prípade by si mala vyskúšať nejakú inú, poradiť sa s lekárom, pravdaže nie vyberať sama od seba.
@humajnicek prožívám, stres proto se mi to děje. Antikoncepci beru už dlouho
@stanulienkat Od teď se budu chránit i kondomem. Ale styk, který jsem měla v pondělí, byl normálně chráněn? Nemusím se obávat?
Vo veľkom percente by si mala byť chránená
Si chránená normálne, nemusíš sa báť. Keby si vracala do 4 hodín, tak je to na pochybách, ale po 11 hodinách? Už dávno boli hormóny vstrebane
@snehulak77 o to se ani tak nebojím, spíše se bojím, že je-li nyní snížena účinnost tak či nemůžu otěhotnět z toho styku který byl v pondělí. Doufám že chápete co se ptám
Nie, keďže si užila tabletky ako si mala , tak si normálne chránená. Ak by si vracala do 4roch hodín a nevzala náhradnú si tabletku, tak by si sa musela týždeň chrániť. Takze sa nemusíš báť
@snehulak77 Děkuji, snad bude všechno ok :
Urcite pouzi este inu Atk. Napr. kondom.