Ahojte…mám otazku…tento tyzden čiže od 15.1.-21.1. Som mala týždňovú prestavku pri vráti antikoncepcie (belara).. ale v tento istý tyzden som mala nechránený styk s vyvrcholením do mna 2x…menstruacia sa mi nedostavila…tak sa chcem opytat ci sa mám bat alebo je to len zhoda náhod? HAK beriem vyše roka…
@omfbdibhxk Ak beries HAK, tak tvoj sex je chraneny aj pocas pauzy. Zrejme nahoda, aj ked HAK samozrejme nie na 100%
@13uzivatelka11 ale môže to byt že zlyhala antikoncepcia?
@beata_k praveze nebol chránený
@omfbdibhxk Asi nerozumies ako funguje HAK.
Počas brania hak ani nedostávaš klasickú menštruáciu.
@13uzivatelka11 ale prosím ťa 🤦
@januska12323 ano ja to chapem vzdy mi zvykla prísť na jeden deň v týždni ale už je nedela a stále neprišla tak sa obavám
@omfbdibhxk tak zmeň antikoncepciu na takú,ktorá je s krvácaním. Keď sa bojíš.
@koniarova a belara je bez krvácania teda?
@omfbdibhxk to ja neviem. To musíš vedieť ty predsa? Koľko tabletiek je v blustri? Ak 21, tak je s krvácaním.
@koniarova je tam 21
@koniarova Doteraz som ani nevedela že je s a bez krvácania…ale Dakujem za vysvetlenie
Ono sa zvykne stať že “menštruáciu” vynechá ba sa až može stratiť stalo sa mi pár krát že mi vynechala pri užívaní HAK - MISTRA bezala som doľakaná k doktorovi že čo sa deje testy boli negatívne samozrejme ma vyšetril a povedal toto ..ale to som mohla mat nejakých 21 čiže sme s bývalým partnerom ešte aj napriek HAK mali prerušovanu suloz čiže šanca otehotnenia bola miziva ale bola ale čo som tým chcela povedať že je to normálne ale tak urob si test daj vedieť ako si dopadla a budeš vedieť na čom si
Dobrý večer želám dievčatá 🙂 chcela by som sa opýtať .... Brala som belaru už dávnejšie vlastne minulého roka do septembra. V septembri som prestala .... Brala som ju hlavne kvôli akné no mala som zdravotné problémy tak som ju prestala brať. Pleť bola samozrejme topka čistá ... Teraz sa mi zase to akne po roku vrátilo a mám ju brať znova lenže mám cystu na pečení, váham či tu belaru mám brať alebo nie ... Lekár podľa odberov krvy s minulého roka vravel že je všetko v poriadku a môžem ju brať ale aj tak mám obavy ... ( Vraj cystu na pečení má každý druhý človek ) tak neviem ... :(
Ved si urob test.. pravdepodobne bude pozitívny..