Teliesko Mirena v lete

mishka69
9. apr 2024

Ahojte , rada by som sa informovala na altualne skusenosti zien s telieskom . Som po 2 detoch a rada by som Mirenu . V polke Juna mame ist na dovolenku a ja neviem , ci ho dat zviest teraz ( za 5 dni mam menzes) , ale az po dovolenke . Dakujem za rady a skusenosti 🙏

doriiis
9. apr 2024

@mishka69 ....ja by som na tvojom mieste išla do toho teraz.Do leta by si už možno ani menzes nemusela mať,alebo možno len spinenie a budeš mať príjemnejšiu dovolenku

la_dolce_vita
9. apr 2024

To je tazko radit, kazda sme ina. Ja som po zavedeni ani nespinila, sestra zasa dlhodobo.

rybaanka
9. apr 2024

to je velmi individulane, nechcem strasit,iba povedat svoju skusenost, ale ja som krvacala takmer rok, brala som aj tabletky na zastavenie krvacania, uz som ho chcela dat vybrat zo zufalstva, ale potom to prestalo, aj ked mi ostalo caste spinenie (cca kazde dva tyzdne)

nikdenikto
9. apr 2024

Ja som si dávala minulý rok v máji, a veru jún som si v bazéne veľmi neuzila. Zo začiatku som krvácala dosť, tak nepravidelne že 2 dni áno, 3 dni nie….a takto aj mesiac v kuse. Inak, teraz je to takmer rok a menzes nemám len posledné 2-3 mesiace.

pankpanda
9. apr 2024

Ja od zavedenia iba spinim každý mesiac trošičku, ja by som dala pred dovolenkou.

mishka69
autor
10. apr 2024

Kocky dakujem za rady . Risknem , to prejde bez komplikacii ;)

janka0702
10. apr 2024

@mishka69 ja ho mám už skoro rok zo začiatku som vôbec neapinila po 2 týždňoch som zacala a trvalo to par meaiacou

2evka2
15. apr 2024

@janka0702 @pankpanda @nikdenikto@rybaanka prosím koľký deň vám ju zaviedli? mne chce 9ty, keďže 7mi vychádza cez víkend

janka0702
15. apr 2024

@2evka2 hneď v prvý ako som dostala krámy volala som ze som už po sestonedeli a ze už som dostala aj prvú ms kázal hneď prísť

nikdenikto
15. apr 2024

Žienky, prosím nestalo sa vám podobne? Ja mám teliesko rok, posledné 3 mesiace som už menzes nemala vôbec a teraz sa mi vrátil. A len špinenim sa to už nazvať nedá 🙈 2 týždne dozadu som bola na preventívke a všetko bolo ok, doktorovi som aj povedala že menzes už nemávam. Myslíte že by som to s ním mala skonzultovat?

pankpanda
16. apr 2024

@2evka2 už neviem

lasona
16. apr 2024

Mne sa teliesko posunulo, museli ma operovať a posunúť ho naspäť. Idem teraz na kontrolu, uvidím ci je stále na mieste. Zavádzali mi ho počas menzesu. Bolo to dosť nepríjemné.

2evka2
16. apr 2024

@lasona mne prve museli vyberat operačne a aj zavadzanie veľmi bolelo, pol hodinu ma trapili

mishka69
autor
16. apr 2024

V zavere je moja dr dva t PN. Takze to mesiac pred dovolenkou riskovat nebudem a pojdem az po . Dakujeme za rady, dievcata.

zuzanakaa
16. nov 2024

@rybaanka ahoj prosím ťa doteraz sa ti to špinenie trochu upravilo?