icon

Teliesko Levosert

eliaska23
22. jún 2015

Ahojte, mate niekto zavedene teliesko Levosert? Ako sa citite po zavedeni? Mate nejake NU? A ake ste dostali odporucania od lekara po zavedeni co sa tyka napr cvicenia, sexu atd?

natalschen
22. feb 2020

@medulienka121 a ty ju máš odkedy? Ja som si tiež chcela dať vymeniť prokoch pre istotu, ale čakám na krámy ale tie zatiaľ neprišli, takže účinkuje stále 😁

medulienka121
22. feb 2020

@natalschen ja ho mam od marca 2017ale lekar sa drzi navodu boli tam tri roky tak mi ho bude teraz menit len neviem ci mam dat znova levosert alebo mirenu lebo baby tu pisu ze pri nej ani naspinia vobec nic tak to ma zaujalo

natalschen
22. feb 2020

@medulienka121 aj ja som čítala, že veľa bab ma lepšie skúsenosti s mirenou, aj ja som sa veru zamyslela nad tým, že čo ďalej keď pôjdem menit, ale môj dr. mi povedal že je to naozaj to isté, jediný rozdiel je v zavádzaní dnu ( asi tvar je iny ?) - tak keď ročne zavedie 20 kusov, asi ma v tom konkrétnom type už lepšiu zručnosť, da to už aj po slepiačky 😁 ja som si hneď dala to lacnejšie, nevedela som, či mi to sadne a usporila som 40€ ....sadlo dobre, neľutujem, prj mojich zdravotnych problémoch je to velke vykupenie. Tak ti prajem, aby ti to dopadlo dobre, nech si spokojná 🙂 a s levosertom si.mala problémy, či preco uvazujes nad zmenou?

hanacko043
24. feb 2020

Baby prosím vás posunulo sa Vám niektorej teliesko z maternice do krčku? Mne sa posunulo a dnes som bola na oprave len moja gyn.ma obavy že mi ho maternica nechce prijať máte s tým niekto prosím vás skúsenosti?

denislava
24. feb 2020

@hanacko043 mne nie. Prvé som mala 2roky a druhé budú už tiež 2roky za chvíľu.

taaancaaa
24. feb 2020

Aj ja ho mám posunuté a Dr vravel že to nevadí... Účinkuje, no dúfam, bo ideme stále na plno 😊

taaancaaa
24. feb 2020
natalschen
25. feb 2020

@hanacko043 aj mne sa posunulo o 1 cm nižšie, ale tiež mi dr.povedal, že to nevadí, lebo stále účinkuje

aisha2424
15. máj 2020

Vie mi nieko poradiť ci je normalne pri brani cyclonaminu uz na 10 deň že ma boli v podbrušku ? Kramy som nedostala no teraz neviem ako to bude po dobrati? Ci sa spustia alebo nie.... Teliesko levosert mam od oktobra.

juliettka88
28. máj 2020

@silvia2013
@chiccco
ake mate skusenosti po case? a co zavadzanie telieska - boli to?

chiccco
29. máj 2020

@juliettka88 ahoj ja mam teliesko už vyše roka,no zavádzanie nie je moc príjemné,ale oproti pôrodu malina 🙂 je to len take stipnutie ked ti vlastne cez krcok maternice zavádza to teliesko....a odstupom času to mam tak ze prvý polrok bol veru na nervy v podstate stále spinenie,postupne to ustavalo a asi po trištvrte roku som mala spinenie len v case ms,no a teraz uz vôbec nespinim možno 2 dni za dva mesiace aj to v case ms,klasické krvácanie nemávam uz vôbec,takze teraz som velmi spokojná.

juliettka88
29. máj 2020

@chiccco takze je odvahu a trpezlivost hovoris 🙂 och, ja sa stale rozhodujem. ale neviem, co ine 🙄

silvia2013
29. máj 2020

@juliettka88 trosku neprijemny pocit, ale da sa vydrzat, sikovna doktorka si s tym poradi, inak uz to mam rok a som max spokojna, po prvotnom krvacani a prvom teliesku , ktore sa posunulo je toto uz ok, 9 mesiacov uz vobec nemenstruujem

silvia2013
29. máj 2020

@medulienka121 teliesko som mala 6 rokov a stale ucinkovalo, je zbytocne ho menit po 3 rokoch

silvia2013
29. máj 2020

@juliettka88 ja mám to teliesko už tretí krát, pre info, 2x som mala mirenu a teraz levosert.

denislava
29. máj 2020

Ja som mala raz miernu, bez problémov, teraz mam už takmer 2roky levosert a problémy nonstop od začiatku. Stále spinenie, krvácanie a nakoniec sa k tomu pridala este tvorba cýst na vaječníkoch. Každý mesiac na druhom, teda na tom, ktorý je práve aktívny. Takze asi toľko.

juliettka88
29. máj 2020

@silvia2013 a badas medzi nimi nejaky rozdiel?
@denislava fuu, to nie je veru nic prijemne :-/

silvia2013
1. jún 2020

@juliettka88 nie vobec, teda len na zaciatku, moje telo lepsie prijalo mirenu, levosert sa posunul....vela som krvacala, aj po zavedeni druheho, kedze ho gynekologicka vyreklamovala.

juliettka88
1. jún 2020

@silvia2013 Aha,tak ak sa odhodlam na zavedenie,radsej skusim asi mirenu

medulienka121
3. jún 2020

@silvia2013 vieš lekár sa držal podľa pokynov na Levoserte bolo napísané 3 roky tak ani inú možnosť mi nedal povedal vymeniť teraz mám Mirenu lebo je na 5 rokov a v pohode necítim žiadny rozdiel menštruáciu mám každý mesiac slabú tak 5 dní ale bez bolestí úplne v pohode ja som bola spokojná aj s jednou aj s druhou 🙂

enigmaenie
8. júl 2020

Ahojte mam na predaj Levosert vybraty pred tyzdnim v lekarni zial zistili mi trombozu nsmozu mi ho zaviest ....cena 90 eur ......exp. do r 2024

den11
21. dec 2020

Ahoj, opýtam sa, či mal niekto s telieskom aj technický problém s partnerom? ..dráždila ho tá šnúrka, bola som ju dať dr. skrátiť, bolo to ok do najbližšieho menzesu, teraz sa to opäť zopakovalo..sú sviatky, takže riešenie u dr. musí počkať, ale neviem, či sa dá kvôli budúcemu vybratiu ešte viac skrátiť..stalo sa to u niektorej? Ako ste to vyriešili?

ikaa76
3. jan 2021

Ahojte prisim vas mam levosert zavedene mesiac a neviem ci sa mi to zda ale mam nejake nafuknute brucho mala ste to niektora? Ď

ikaa76
12. jan 2021

@den11 mi s tym mame problem pojdem dat skratit

ikaa76
12. jan 2021

@den11 prosim ta a nemas nafuknute brucho? Mne davali v decembri a nejak sa mi nafuklo

adrianalo
12. feb 2021

@ikaa76 áno to sa môže stať ale prejde to 🙂 aj pri normálnej antikoncepcii to býva je to tou hormonálnou zmenou

ikaa76
12. feb 2021

@adrianalo dakujem 🙂

aisha2424
15. feb 2021

Baby, brali ste niektorá antibiotiká sumamed ? Ja som z nich začala krvácať. No bolo to len kúsok nemá to vplyv na teliesko? Máte s tým niektorá skúsenosti?

depenipisapa
8. jan 2022

@dusika11 ahoj viem, že to je dávno ale chcem sa spytať či si si ho dala vybrať. Ja mám cca pol roka zavedené toto telisko ale mam 15 kíl hore. Idem to davať tento týždeň von. Chcela by som vedieť, či ti priberanie potom prestalo. Ďakujem

tetkabetka
2. sep 2022

@taaancaaa Prosím ťa, ako to dopadlo s tvojím telieskom? Dávala som si ho z takého istého dôvodu ako ty, mám ho 5 mesiacov a svetlo na konci tunela ešte nevidím. Doteraz stále špinenie a teraz menzes, i keď slabší než pred telieskom, ale nie a nie ho zastaviť. Polepšilo sa ti to po čase, či išlo von?