Teliesko Levosert

11. dec 2024

Čaute žienky , ak je tu táto téma ,vopred sa ospravedlňujem, mám viac otázok a nechce sa mi ich osobitne hľadať.Prosím , tie ,ktoré mate skúsenosť ,kedy ste po nasadení telieska mali prvý sex (ešte samozrejme chránený). Boli nejaké obmedzenia co sa týka polohy , alebo nekomfortu koli nedávnemu zavedeniu? Budem ho cítim pri sexe ? Neposunie sa koli sexu ? Ďalej , šport. Kedy ste aktívne športovali od zavedenia? Bazény, vírivky, kade - chodili ste ci ste obmedzovali ? Ďakujem za každú jednu odpoveď

girlie_konik
11. dec 2024

Mam presne toto teliesko uz cca 3 roky. Obmedzenia vobec ziadne, necítim ho absolutne. Necakala som asi s nicim, nepamätám si uz presne. Proste ako mi povedala doktorka, tak to som dodržala a vsetko bolo ok. Prve mesiace som mavala spinenie raz za cas, aj take ze trvalo viac dni za sebou, ale ustalo to a teraz uz vobec ziadne spinenie ani nic.

elenka.k
11. dec 2024

Jasné, že zo začiatku budeš mať, ale iba pocit, že ho cítiš, lebo je to niečo nové, ale dá sa zvyknúť. Obmedzenia som nemala žiadne, hneď som robila všetko, ako pri normálnych dní. A nemala som ani 1. sex chránený. U mňa sa neposunulo.
Ale vieš, každá sme iná, inakšie citlivá, takže ti nemôžem na istotu napísať, že u teba to bude rovnaké. Ozaj Mko mám o silnejšie ako som vtedy mávala. Teliesko mám už 14 r. po 3 výmenách. Ozaj, jedine som sa obávala tampónoch, ale teraz ani tie mi nerobia problém a tiež, na 100 % neviem napísať názov toho môjho telieska.