Teliesko Dana viac ako 5 rokov

brmbalka77
22. nov 2021

Dobre ránko chcela by som sa len informovať od žien ktoré majú teliesko Danu či niektorá ju mala viac ako 5r.Či je to vôbec možné ju mat 7r 10r pokiaľ niesu žiadne komplikácie.
Ja ju mam uz 6ti rok mala som si ju dat vybrať uz minulý rok no našťastie nemám žiadne iné komplikácie tak som povedala ten rok ju ešte nechám pretože ešte zatiaľ babatko nechceme(určite neskôr)tak či ju vybrať a dat nanovo novu alebo si nechať stále túto pokiaľ je všetko okey Ďakujem za každú odpoveď Príjemný deň 😘

luccija
22. nov 2021

@brmbalka77 odporúča sa ju vybrať nie?

anjelicek26
22. nov 2021

Ale komplikacie predsa vidiet ani nemusis, moze zarast niekde do steny maternice, prave preto sa meni... rovnako sa po vybrati beru vzorky na rakovinu krcka maternice, tie sa nemaju odoberat, ked je spirala vlozena... normalne ju chod vymenit, urcite si to neplanuj tak, ze to tam bude dalsie roky...oni si ten 5 rocny limit len nevymysleli...

domka222
22. nov 2021

Moju mamu chcela poslať na vyberanie do nemocnice, lebo gynekológovi to už išlo ťažko. Začala prirastať

nika1971
22. nov 2021

Po 5 rokoch aj par mesiacoch si teliesko vybral lekar...po mesiaci som si dala dalsie...

brmbalka77
autor
22. nov 2021

@anjelicek26 ano samozrejme, určite sa pojdem poradiť ku dr.dam ju von a dám novú. Ja len tak informačné sa pytam ked ze ju mam o rok dlhšie či ma stym niekto skúsenosti. Ďakujem

brmbalka77
autor
22. nov 2021

@luccija ano dana je na 5r