Ahojte máte niekto skúsenosti s nehormonalnym telieskom
Konkrétne ,,DANA ,, mám ju zavedenú týždeň všetko je v poriadku okrem toho že sa mi spravilo na tvári akné
Mali ste niekto niečo podobné ak máte teliesko alebo ste mali keďže je nehormonálne vysvetľujem si to tak že v tele je cudzie teliesko tak asi preto .. neviem ak máte nejaké skúsenosti prosím napíšte 🙏
Dana nienje hormonálna ...DANA funguje na princípe medi hormonálne teliesko je MIRENA...Každé liečivo má zoznam nežiadúcich účinkov ...ak tam patrí aj akné ..jasne ,áno môžeš ho mať..ja síce nemám žiadne teliesko ,ale v letáčiku HAK ,ktorú užívam je napísané ,že môžem mať akné ...
@mamkalentedkova však si to prečítajte píšem že je nehormonálne viem že je nehormonálne viem o ňom pretože ho mám viem na akom princípe funguje všetko len doktor mi povedal že s tohoto keď že je nehormonálne by som nemala ani pribrať ani mať akné ani nijaké hormonálne zmeny ako sú napríklad nálada a priberanie a skôr je to opak od kedy mám Danu neviem sa dojesť čo je pre mňa kus výhodou keď že som dosť chudá 🤣 ale to akné je to nevýhodou a keď že je nehormonálne neviem si to nijak vysvetliť buď si musí telo zvyknúť alebo ja už neviem 🤨
@foxy123 aha ..prepáč, zle som prečítala ...tak to neviem teda..áno nemalo by to mať vplyv na pleť..jedine že by telo nejak reagovalo na cudzie teleso ..nejaká obranná reakcia
@elizabet173 no to nie je velmi pozitivne ze nemas kvôli teliesku menzes....ja by som to nepodcenovala a sla s tym problemom ku gynde ...ak si mlada zdrava zena mala by si mat pravidelne kazdy mesiac...ako neviem jak to ti vnimas no ja by som bola v strese...potom uz len jedine že teliesko nezabralo a si tehotna
@mamkalentedkova nevadí v poriadku nezastrehli ste to .. no aj ja si to vykladam nejak tak
@elizabet173 veď toto rozmýšľala som aj ja nad miernou ale neviem nejak som sa bála hormonálnej antikoncepcie ale tak skúsim túto uvidím ako bude prebiehať aj menzes lebo je to luxus nemať menzes to tiež uznávam lebo sa nemusíte báť a je to viac spoľahlivejšie než nehormonálne teliesko
@elizabet173 áno snažím sa kludniť s jedlom ale viete nikdy som nebola taká hladná ako teraz keď mám teliesko 🤣 haha ale tak jasné skúsim a uvidím ďakujem za vašu odpoveď
@foxy123 Dobrý názov diskusie. Povedala by som, že taký veľavravný. 🙄