Tehotenstvo po vysadení HAK?

vikinkira
28. máj 2019

Dobrý deň prajem. Chcela by som sa opýtať : Brala som dlhé roky antikoncepciu. Pred cca mesiacom som ju vysadila. Menzes sa mi dostavil bez problémov skoro presne na deň. V prvý deň menzesu som spala s priateľom, aj ďalšie dni. Vždy s ochranou. Akurát raz sa stalo, že ochranu na chvíľu nemal, ale do mňa sa nespravil. Je možné, žeby sa aj tak stalo, žeby som ostala tehotná? Ďakujem pekne. / miriam.

sonicka96
28. máj 2019

Ahoj áno môže sa stať,možno mu niekde ostali spemoršky 🙂 treba pár dní počkať a spraviť si test 🙂

petranelkova
28. máj 2019

@vikinkira no ak si antikoncepciu brala dlhe roky, pradepodobnost je nizsia, ale je tam, vzdy je tam aj s antikoncepciou, ale neviem ja by som sa na tvojom mieste nebala, uvidis... pockaj cca 10 dni alebo aj pat staci a sprav si testik 🙂

vikinkira
autor
28. máj 2019

@petranelkova brala som ju tak 7 az 9 rokov neviem presne... no velmi sa stresujem teraz ale naozaj to bola vraj len chvilka vraj co bol bez ochrany a absolutne sa do mna ani nespravil tak neviem ci fakt zbytocne stresujem alebo uz mi haraši :D

oli18
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janci05
28. máj 2019

Môžeš aj nemusíš byť tehotná. Nemusí sa do teba spraviť, ale aj predejakulát obsahuje spermie a teda sa môže stať, že by si otehotnela. Počkaj pár dní a sprav test.

vikinkira
autor
28. máj 2019

@oli18 ved ja viem :/ vsetko chapem len proste ci nahodou sa moze stat ze aj pocas toho mu nieco uslo a ci aj to malo nestaci nahodou na tehotenstvo ...

renatka100
28. máj 2019

@vikinkira to by bol zazrak

whatever1
28. máj 2019

@oli18 z preejakulatu

janci05
28. máj 2019

@renatka100 Taký zázrak mám doma a pred mesiacom mal 9 rokov.

veronikaszabova
28. máj 2019

@oli18 vies kolko deti sa narodilo z prerusovanej sulozi, ked sa chlap do zeny ani nespravil?

petranelkova
28. máj 2019

@vikinkira tak si myslim, ze skor nie, telo potrebuje nejaky cas kym sa vycisti 🙂

klejkaez
28. máj 2019

@vikinkira Určite, je tam riziko veľké. Poznám nejednu ženu, ktorá po vysadení zostala práve naopak plodnejsia, veľa x v čase neplodnosti sa hormonálne ženy liečia a po vysadeni bum😆😀
Mna by zaujímalo, zlatino, skôr ako tvoje telo reaguje na vysadenie? Myslím, pleť, akné a podobne?
Uz som aj ja chcela vo februári vysadiť, ale po mesiaci aj čosi, peklo ako ani v puberte nebolo. Tak chcem az na jeseň, aby sa mi to neodrazilo zas brutalne na tvari pocas leta🙂
Predsa len je to nepríjemné, hlavne kôli práci.

Ďakujem za odpoveď 🌷

majuska4401
28. máj 2019

@veronikaszabova presne tak ja som živý príklad 😂

vikinkira
autor
28. máj 2019

@klejkaez ja nemam nijake problemi s vysadenim plet je ok, a telo no boleli ma vajecniky celkom tak ale to som uz ovulovala. inak vsetko ok ziadne problemi az na tento :D

lilijana
28. máj 2019

Urcite nie

evittam
28. máj 2019

@petranelkova Žiadny čas nepotrebuje. Tiez mam dve deti doma-velmi rýchlo po vysadení antikoncepcie. Obe sa tešia zdraviu aj so mnou. Zijeme v 21.storoci. HAK uz obsahuje minimum hormónov ako kedysi.😉

oli18
28. máj 2019

@veronikaszabova to teda neviem 🙂

eva8
28. máj 2019

existuje tabletka "po"

renatka100
28. máj 2019

@janci05 gratulujem

janci05
28. máj 2019

@renatka100 Ďakujem veľmi pekne.