Ahojte.prosim o radu.asi dva týždne dozadu som si dala vybrať Mirenu.chcem sa spýtať či má niekto skúsenosti s tým po akej dlhej dobe vám znovu nabehol menzes,ako ste sa cítili po vybraní mireny.tuzim otehotnieť.dakujem za každú radu.
Až teraz sa pokusas otehotnieť?myslíš že mám aj ja s tým počkať?a zatiaľ sa chrániť inak? vďaka
Ano, pokusame sa az od oktobra. Je dobre, ak mas po vybrati aspon 2 pravidelne cykly. Ja som cakala az doteraz viac- menej kvôli praci.. Ale dufam, ze sa to do Vianoc podari.. Tiez mam uz 2 deti a 35+..
Ja som otehotnela po vybratí takmer rok, ale tak sme to chceli. Cyklus som mala pravidelný, ale nie po 28 dňoch ale len 21 a zostalo mi to tak doteraz.
Aj ja mám inak pravidelný cyklus, ale tiez trvá ke 26dni..
Preklep - len 26 dní..
Ďakujem.mne doktor povedal,že mám počkať len na normálny menzes.ale dávam tomu voľný priebeh.nechcem byť v strese keď sa to má stať tak sa to stane ale neviem či by sa to mohlo podariť na prvý krát keď som mala mireny skoro 4roky.
Ja som mala prvu 5 rokov a hned som sla na vymenu, tu druhu som mala 2 a pol roka. Tiez cakam, co bude.. Clovek mieni, Pan Boh meni.
Ja som mala Mirenu asi 1,5 roka dala som si ju vybrat minulý rok v januári, taktiež sme plánovali baby, doktor povedal že stačí jeden mesiac počkať, kým nabehne cyklus. Snažili sme sa rok a pol a teraz v juni sa to podarilo keď sme to najmenej očakávali. Už som aj rozmýšlala či nepojdeme na nejake špeciálne vyšetrenia, kedze sa to tak dlho nedarilo, ale asi je to aj o psychike, kedže nám sa to podarilo vtedy keď sme to najmenej čakali 🙂
Ahojte dievčatá, chcem sa spýtať či sa Vám už podarilo otehotnieť...a či je priebeh tehu v poriadku.
Ja som si dala vybrať Mirenu teraz v januári, mala som dve po sebe ( ale druhú som si dala vybrať po cca. 3 rokoch). Mám doma už dve bambuľky (10 a 8), ale chceme ešte jedno 🙂
Ahojte. Ja som mala prvu mirenu 5 rokov, druhu 3 roky. V januari som si ju dala vybrat. Otehotnela som v septembri. Momentalne so v 23 tyzdni. Je to moje 3 tehotenstvo(mam doma dvoch chalanov 12 a 9) a prehieha uplne normalne a povedala by som, ze to je moje najlepsie tehotenstvo 😊.
Ahoj, aj my uz tehulkujeme. Som v 13 tt. 🙂
lubi13 Ahoj, ja som si mirenu dala vybrat v maji, ale zacali sme sa snazit až v oktobri. A v novembri sa to pdarilo. Teda po pol roku od vybratia mireny.. Lekari odporucaju po prvom normálnom cykle.. Takze pockaj na ms a mozte ist na to 🙂 Drzim palce. ( Ja som tak dlho cakala z pracovnych dovodov..)
Ahojte žienky ja sa chcem opítať na Mirenu je to hormonálne teliesko či nehormonálne a v akej cene býva? A ms ste mali aké? Nemávali ste zápaly,výtoky atď.? Uvažujem nad telieskom,len neviem aké,keďže Hak nemôžem užívať kvôli kŕčovým žilám.
Mne vybrali koncom augusta a otehotnela som v decembri
Ahojte .Mam 2 deticky a chceli by sme este tretie.Mirenu som mala zavedenu 4,5 roka.Vybrali mi ju vo februari .Snazili sme sa hned🤗 ale stale nic :(.
@tacica ahoj, aj my máme 2 detičky a chceme ešte tretie. Mirenu mi vybrali v januári po cca. 8 rokoch ( 2 za sebou), ale snažiť sme sa začali až v apríly, takže 1 cyklus. Chcela som aspoň 2-3x normálne ms, aby som vedela, či mi nabehol cyklus.
Zatiaľ nič, ale ešte je to málo. Tak dúfam, že nám to obom čo najskôr vyjde, držím palce 🙏
Dievcata, urcite vam to vyjde. Nesmiete tlacit na pilu. Pride to same .. Ja som uz v 7. mesiaci tt.. Tiez som mala Mirenu 2x po sebe.. a chceli sme tretie.. Drzim vam palceky 🙂
Ahojte som tu nová vo štvrtok mi vyberala Dr mirenu a v piatok som začala MS a chceme druhé bábo myslíte že plodné dni sa majú rátať od tejto MS lebo pred vybratim som mala MS dva týždne
@carinita Ahoj, ja som si dala mirenu vybrat v maji, a menzes som dostala asi po mesiaci. Mala som 2 mireny po sebe, ale tu druhu som vyberala po 2 a pol roku od zavedenia. Tiez by som este chcela jedno baby.. Teraz mam uz pravidelny cyklus a od oktobra sme sa zacali snazit. Tak uvidíme, kedy sa to podari...