Najde sa medzi nami maminka ktora otehotnela aj ked mala zavedene hornonalne teliesko ? Pride mi to nemozne ale test hovori ine. Mate niektora skusenosti ? Ci to je len niaky plany poplach
@tamitamitami buduci mesiac to bude rok. Aj ked priznaky msm uplne rovnake ako pri druhom tehotenstve
@buchtickasima Pozri si na ADC leták čo tam k tomu píšu. Určite sa hneď zajtra ozvy doktorovi.
Ja mám tiež hormonálne teliesko skoro rok, menzes nemám vôbec ale nikdy sa mi nestalo že by bol test pozitívny.
@buchtickasima mali sme v našej ambulancii viacero žien, ktorým zlyhalo teliesko ale z 98% to bolo to nehornonalné.
@tamitamitami mam levosert a aj ked je hormonslne pise sa tam ze chrani na 99%. Zajtra zavolam urcite,
@alenkatt ja mam levosert hormonalny preto mi to je divne a este ked ho mam skoro rok
No my sme tiez otehotneli cez spiralu, ale vyslovene sa posunula dole do krcku... chod na gyndu cim skor...
@anjelicek26 tiez si mala hormonalne ? Muz to teliesko vzdy citil a pred par dnami mi ppvedal ze ho uz neciti
@buchtickasima muž cítil teliesko? Necítil len šnúrku z neho?
@domka222 zle som sa vyjadrila, citil ho vzdy ked ten sex bol taky tvrdsi, vasnivejsi. Naposledy ppvedal ze uz ho necitil
@buchtickasima Jeden z mojich bratov je z telieska.
@buchtickasima ahoj, ako si nakoniec dopadla? Bolo to tehotenstvo?
@54tinka54 ahoj nebolo to tehotenstvo falosny poplach nechapem s coho
@buchtickasima Ako dlho ho máš? Je tak veľmi, veľmi malá šanca (čím dlhšie ho máš tým sa tá šanca znižuje ešte viac).