Potrebujem prosím radu, beriem antikoncepciu dnes 5den no doktor povedal, že kym zaúčinkuje tak treba si dávať pozor take dva týždne, no dnes sa nam stala “nehoda” a partner nestihol vytiahnuť … použili by ste núdzovú antikoncepciu resp. Tabletku po? Ešte chcem dodať že kojim ročne dieťa.
Ďakujem
tak s takym trojkombom asi by som skoncila v nemocnici ja osobne.. 😂
Vcera som akurat pocuvala podcast, a tam hovorili, ze zalezi ci si pred ovulaciou alebo po, lebo funguje tak, ze oddaluje ovulaciu, takze ak si po, tak to nema zmysel. Kto vie viac doplnte, opravte
A to sa da fyzicky a psychicky zvladnut, taky hormonalny preplesk?
@vanilkovazmrzka všetko je v hlave 😉
@janica_ tak menzes nemám ja vôbec, takze neviem ani kedy mám reálne ovulaciu, podľa kalendára by som mala mat ovulaciu budúci týždeň 🙂
ak berieš hak od 1. dňa MS tak antikoncepčný účinok je od začiatku užívania
Ale teda keď je všetko v hlave tak si povedz, že nevadí a ideš ďalej 😉
@sweet20 Hm, tak to si ty, ja sa na teba nepytam, žiadam o radu a nie o výsmech takze ak sa po polnoci nudis, tak mi tu nepis blbosti a venuj sa radšej mužovi, ďakujem za pochopenie 🙂)
Ahoj , ak by potenciálne tehotenstvo nebolo momentálne pre vás želané , ja by som si dala tu tabletku po . Predsa len 5 dni môže stačiť ale aj nemusí . Hej môže ti to spôsobiť nejaké problémy s menzesom ale ty vravíš že nemáš zatiaľ , tak ja by som pre pokoj v dusi si tabletku dala . A mala pokoj. Že nestihne sa môže komukoľvek kedykoľvek stať . A moralistky nepocuvaj . Im sa asi ešte nestalo že bol muž tak vzrušený až nestihol 🙂)) (only joke). Pekný vecer
😂😂😂🤦