Tabletka "po" nechránenom vstyku

23. máj 2024

Ahojte. S priateľom sme mali nechránený sex. Viac krát za noc. Bude účinkovať tabletka aj potom ako sa do mňa viac krát spravil? Alebo nie a je to nejako ohraničené iba na jedno "vstreknutie"? Na internete som o tomto nenasla nikde zmienku. Ďakujem.

babovka2321
23. máj 2024

🤦

xsuzannex
23. máj 2024

Ak sa to udialo za jednu noc tak by mala pomoct. Skor nechapem ze dobrovolne idete naplno ked neplanujete dieta. Tabletka po je kvoli roznym nehodam ked zlyha pouzita antikoncepcia. Nastudovat, potom sulozit!

avakona
23. máj 2024

😆😆😆😆 jedno vstreknutie.

sisa_s
23. máj 2024

1 tabletka=1 vstreknutie 🤦‍♀️

crazy_cat_lady
23. máj 2024

nerozumiem, preco sexujes bez ochrany a potom do seba chces davat tabletku po, ktora ti uplne rozhadze cyklus a moze sposobit rozne vykyvy..

maca1984
23. máj 2024

Účinok nie je závislý na počte " vstrekov"

sisa_s
23. máj 2024

A autorka, nie je to pohlavny vstyk, ale styk 😉

dadis
23. máj 2024

Tabletka po nie je spolahliva. Pokojne nemusi zabrat. To si si asi v letaciku precitala.

ns994
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mamickalisticka
23. máj 2024

@sisa_s ale najprv musel byť vstyk, aby bol styk 🤭🫣😂😂😂

xsuzannex
23. máj 2024

@ns994 aby tu o mesiac zakladala temu s nazvom "som tehotna, co mam robit"

diewcatqoo
23. máj 2024

Jeden vstyk = jeden strek = jedna tabletka 😁

ns994
23. máj 2024

@xsuzannex no zrejme 🙈

melanta
23. máj 2024

Tabletka po účinkuje, ak ešte nenastala ovulácia, posunie ju. Takže ak si pred ovuláciou, pomôže aj jedna. Ale ak ovulácia už nastala, tabletka po nijak nepomôže. A ako už bolo povedané, ak nemáš dostatočne vyvinutý mozog, nesexuj. Začni až keď dospeješ. Vtedy budeš vedieť, že sa nenecháš nastriekať ak nechceš byť tehotná.

nevenka
23. máj 2024

@sisa_s nech si da 10 radsej 😅🤣

rusalinka
24. máj 2024

... fakt tu ostal ten vstyk v názve? 😀 Odvčera? 😀
Autorka, vstyk a šup pohľadať učebnicu biológie zo 7 triedy základnej školy 😉

veronikaszabova
24. máj 2024

@rusalinka tiez som sa na tom smiala 😂😂 stale upravuju nazvy, ze su uplne mimo temy a VSTYK nechaju 😂😂