Prosim, rychla rada. Dnes nam praskol kondom, k ejakulacii nedoslo, ale radsej by som sa poistila. 1.10. mam mat ovuláciu, ma zmysel si este davat tabletku po?
Čo robíte preboha s kondónom stále. 😅
Tak podľa mňa áno, keď sa veľmi bojíš, kým neprebehne ovulácia by sa mala dať, keď už prebehne je zbytočná, teda ja tak viem
Určite si daj. Pre tvoj pokoj 🙂
Dakujem za odpovede, bola som si pre istotu kupit.
@lilope mam takmer 40 rokov a stalo sa mi to prvykrat 🤷
@lilope ja by som predpokladal skor prepichnutie od strniska novonarastajuceho bobra, alebo nezabrusenych nechtov, ked ho natahuje, alebo priebezne dorovnava. Kedysi sme ako deti robili test pevnosti a zmestilo sa 10 az 15 litrov vody bez prasknutia, takze pochybujem, ze nejaky vzduch by urobil lokalne taky megatlak, ze by sa aj pri "cviknuti" praskol v danom mieste. Ale mozno teraz su uz v zmysle zvysovania EU populacie naozaj "krehkejsie" 😉😁
@egonsk bolo to sposobene vzduchom a zlym nasadenim. Ani si len nedokazem predstavit, ze nejake zenske strnisko prepichne cokolvek. Ja sa dokonca epilujem a ziadne strnisko u mna nehrozi, takze tato moznost je pre mna naozaj nepredstavitelna. Bol to uz v poradi treti kondom v ten den, tak predpokladam, ze uz tam bolo nejake ine prostredie pri vnikani, asi to uz ani nebolo take lubrikovane, tak sa stalo 🤷 kazdopadne nova skusenost aj pre mna, rozhodne sa mi to nedeje bezne, ako tu bola utrusena poznamka vyssie
neni to sice haslerka, ale ak mas obavy moc velke, tak pre pokoj duse si daj... 😉