Tabletka po

28. sep 2024

Prosim, rychla rada. Dnes nam praskol kondom, k ejakulacii nedoslo, ale radsej by som sa poistila. 1.10. mam mat ovuláciu, ma zmysel si este davat tabletku po?

egonsk
28. sep 2024

neni to sice haslerka, ale ak mas obavy moc velke, tak pre pokoj duse si daj... 😉

sisska96
28. sep 2024

Čo robíte preboha s kondónom stále. 😅

nikha2809
28. sep 2024

Tak podľa mňa áno, keď sa veľmi bojíš, kým neprebehne ovulácia by sa mala dať, keď už prebehne je zbytočná, teda ja tak viem

lucia23529
28. sep 2024

Určite si daj. Pre tvoj pokoj 🙂

autor
28. sep 2024

Dakujem za odpovede, bola som si pre istotu kupit.

lilope
28. sep 2024

@sisska96 nesprávne nasadenie. Ono keď sa nechytí špička, iba sa navlečie bez zamedzenia prístupu vzduchu, tak je to ako sexovať so sáčkom naplným vzduchom - raz praskne.
Pre tých čo im stále praskajú kondómy odporúčam pozrieť si videonávod ako sa majú správne nasadiť.

autor
28. sep 2024

@lilope mam takmer 40 rokov a stalo sa mi to prvykrat 🤷

egonsk
29. sep 2024

@lilope ja by som predpokladal skor prepichnutie od strniska novonarastajuceho bobra, alebo nezabrusenych nechtov, ked ho natahuje, alebo priebezne dorovnava. Kedysi sme ako deti robili test pevnosti a zmestilo sa 10 az 15 litrov vody bez prasknutia, takze pochybujem, ze nejaky vzduch by urobil lokalne taky megatlak, ze by sa aj pri "cviknuti" praskol v danom mieste. Ale mozno teraz su uz v zmysle zvysovania EU populacie naozaj "krehkejsie" 😉😁

autor
29. sep 2024

@egonsk bolo to sposobene vzduchom a zlym nasadenim. Ani si len nedokazem predstavit, ze nejake zenske strnisko prepichne cokolvek. Ja sa dokonca epilujem a ziadne strnisko u mna nehrozi, takze tato moznost je pre mna naozaj nepredstavitelna. Bol to uz v poradi treti kondom v ten den, tak predpokladam, ze uz tam bolo nejake ine prostredie pri vnikani, asi to uz ani nebolo take lubrikovane, tak sa stalo 🤷 kazdopadne nova skusenost aj pre mna, rozhodne sa mi to nedeje bezne, ako tu bola utrusena poznamka vyssie