Tabletka po

5. nov 2023

Ahojte chcem sa opýtať či možno niektorá z vás bude vedieť mi k tomu povedať viac… mali sme s priateľom nechránený pohlavný styk po cca 24 hodinách som užila tabletku po (72 hodinovú) a po užití tabletky sa to stalo znovu dva krát za noc myslite te je tabletka účinná aj v dakom čase po uziti keďže sa musí vstrebať a pracuje v tom tele?
Niesom zvedavá na to že nás budete za to odcudzovať a pýtať sa načo čo a ako nebudem tu vysvetľovať čo ako a prečo len chcem vedieť odpovede k veci dakujem

anjelicek26
5. nov 2023

Tri krat po sebe ste mali omylom nechraneny sex🫣 Co chces pocut,aj tabletka zobrata hodinu po styku ak uz je ovulacia v plnom prude nezaberie. Beha tu za tie roky dost takych deti.

kkovacovak
5. nov 2023

🤦‍♀️

nafka0483
5. nov 2023

Moze byt ucinna a nemusi 🤷‍♀️

To, ze sa "to stalo" vzapati zas 2x teda nekolentujem...

egonsk
5. nov 2023

ak sa pulec nezahryzol uz riadne do vajicka a ak niesi tak plodna, ze aj spinave trenky su pre teba nebezpecim, tak to bude ok, ale pouzivajte sprcku aspon nabuduce ;)

zobaka
5. nov 2023

zvláštny prístup 🫣 mala by si poučiť priateľa, alebo začať používať antikoncepciu, inak budeš brat tbl po ako lentilky, ako je písané vyššie, ak vajíčko už bolo pripravené, tbl po je zbytocna

januska12323
5. nov 2023

Dúfam, že u vás naozaj zaberie, blbí ľudia by sa nemali množiť.

jakubkoanjelik
5. nov 2023

Táto tabletka zabraňuje nástupu ovulácie. Čiže ak sa to stalo po užití ( nejaký kratší čas) tak by teoreticky fungovať mohla, ale len v prípade, že ovulácia pred užitím tabletky ešte nebola rozbehnutá. Ak už bola ovulácia rozbehnutá, tak tabletka nepomohla ani v prvom prípade.

pimpa12
5. nov 2023

Kopirujem z prívalového letáku tablety escapelle, dôležitá je hlavne posledná veta: ESCAPELLE môže zabrániť otehotneniu, iba ak ste ju užili v priebehu 72 hodín po nechránenom pohlavnom styku. Neúčinkuje, ak ste už tehotná. Ak máte nechránený pohlavný styk po užití ESCAPELLE, nezabráni vám otehotnieť.

miggy
5. nov 2023

A hlavne, ta tabletka je jedno hormonálne svinstvo, čiže už keď ju žena vezme, tak by si mala trikrát premyslieť, či vôbec v tom cykle ešte sex mať bude. Teraz si ju vzala úplne zbytočne ....

huginko
5. nov 2023

Prvýkrát si dáš tabletku po, lebo co keď otehotnies nechcene.. A vzápätí spraví dvakrát to isté..🤨 Nemám slov....

koniarova
5. nov 2023

Ježiš Mária. 🙏🙏Pevne verím,že zaberie.

vanilkovazmrzka
6. nov 2023

Odsudzujem vas.

A je mi uplne jedno, ako tabletka zaberie, ste svojpravni, vedomi si svojho konania, neste zodpovednost za vsetko, co pride.

domka222
6. nov 2023

Prečo sa to stalo stalo ešte 2x? Lebo si zobrala tabletku a myslíš si,že po nej si chránená, tak ste išli smelo do toho. Ale vraj sprostí ľudia majú šťastie 🤣

zobaka
6. nov 2023

@domka222 a potom to vytriezvenie, že to funguje inak ako si mysleli 🙃