Ahojte, viem že je tu milión tém. S priateľom nám praskol kondóm. To mi akurát začínali plodné dni. CCa o 12-14 hodín som užila tabletku PO. Prišlo mi z nej nevoľno a o nejaký čas ma napínalo a trochu som vracala. V letáku bolo písané že pri vracaní do 3 hodín treba pre istotu vziať ešte jednu tabletku, tak som si na druhý deň dala druhú tabletku. Dnes som mala dostať menštruáciu ale nedostavila sa. Robila som si 3 testy z toho jeden digitálny, ktorý sa nemýli a ukazuje mi že som v 4 týždni. Samozrejme som vo veľkom šoku....chcem sa spýtať či to nemôže mať nejaký dopad na bábo (je to veľká dávka hormónov a teda neviem koľko som vyvracala z tej prvej).
@nykyta0071 len v 4.tyždni tam ešte babo nebude vidieť
Ale tak potom si už tehotná bola keď si mala posledný styk nie?
@stellarstar Nie nebola, tie 2 tabletky nezabrali. Nerozumiem tomu ale stáva sa to ...
Nemoze test ukazovat pozitivitu z tej tablety? Z tej davky hormonov?
@diaszoky podľa toho čo som čítala tak nie, tabletky som užila pred 15dňami. Tieto tabletky neobsahujú hormón HCG (ten je v tele len v tehotenstve).
Aha tak potom si isto tehu digi test neklame
Nedavno tu v nejakej teme pekne vysvetlila nejaka dievka, ako ta tabletka funguje. Proste uzila si ich uz az po tom, ako sa stihlo vajicko oplodnit, a tam uz je tabletka neucinna. A zaroven ze nijako plodu neublizi.
Ale potom si tehotna bola uz. Ak si v 4.tyzdni a tabletky si si dala pred dvoma tyzdnami,tak si uz 2t tehotna bola
@petulda333 tehotenstvo sa ráta od prvého dňa poslednej menštruácie, preto som v 4.tyždni
Pocita,ale test to vypocitat nevie. On meria na zaklade hcg a ten nejak stupa. Cize ak by si bola tehotna 2t tak by ti neukazal 4,tam je vyska hcg rozdielna. Ci??? Aspin ja to tak chapem. Bola som tehotna 2x,tiez mi dr najprv povedala nejaky tyzden na zaklade poslednej ms,no potom po utz a testochvsa to trochu zmenilo
@petulda333 No podľa poslednej MS mi to presne vychádza na 4.tyžden....ten digitalny to vie podľa výšky HCG určite týžden tehotenstva....
No ved preto myslim,ze si uz bola. Kedze hcg v 2. a v 4.tyzdni je rozdielne
test ukazuje týždne od počatia. Takže ak Vám ukazuje 3+ otehotneli ste pred vyše tromi týždňami.
Ale tak si musela skorej otehotnieť veď teraz ti nemôže ukazovať 4 t keď si pred 2 t mala styk či kedy
Test mi ukazuje 2-3 (cize 2-3 týždne od počatia čo sedí na chlp), dalej je v návode že znamienko na teste 2-3 znamená že som v 4.týždni (čo tiež sedí s mojou poslednou MS)
Bože autorka tak teraz koľko ti ukazuje? 2,3 či 4??
Neni to jedno kedy a koľko a v akom týždni? Odpoveď na tvoju otázku...Zavolaj priamo svojmu lekárovi a opýtaj sa ho aký to môže mať vplyv na bábo...
Digitalny test ukazuje 1-2, 2-3 alebo 3+. Ziaden neukazuje 4 a viac, takze ste autorku zle pochopili. Ak jej ukazuje 2-3, je 2-3 tyzdne od oplodnenia, co presne zodpoveda tomu, ze pred 15 dnami uzila tabletu. Ak je 2-3 tyzdne od oplodnenia, od poslednej menstruacie je to cca 4 tyzdne, to znamena, ze ano, je priblizne v 4 tyzdni tehotenstva.
@stellarstar autorka to dosť jasne a zrozumiteľne píše. Niekedy miesto rýpania treba vedieť trosku pohľadať keď nevieš.
@autorka tabletka po nemá vplyv na oplodnené vajíčko
@janai1 Ďakujem krásne !!! akurát som to sem išla pridať
@trinityf zajtra k nej idem
@janai1 a ty si neoznačila autorku témy ale iný nick na MK 😉
@janai1 no dost jasne pise,ze jej ukazal 4.tyzden. ja osobne netusim ako to ukazuje digitalny test
@stellarstar jezisi 🤦♀️ vždy v každej jednej téme sa to píše takto a ty sa toho chytíš teraz? Gratulujem
@janai1 ja viem úbohá užívateľka musí mať toho milión upozornení
vyhladaj lekara nech ťa prezrie ci je babo OK, nečakaj