Tabletka po

31. jan 2023

Ahoj žienky, chcem sa s vami poradiť. Nemám s kým. Stala sa nam nehoda pri styku, prvý krát... Voľajako som sa pozabudla a nedala si pharmatex pred stykom...styk bol dva dni po ukončení menštruácie 7DC. No a ja neviem, čo mám robiť,dať si tabletku po alebo nie... Zo strachu som po tom aplikovala aj ten pharmatex ale...partner sa do mňa neurobil,ale predsa kvapka lasky.bojím sa dopadu tabletky po. Viem,že si budete na myslieť,že som nezodpovedná... sama by som nepovedala,že sa mi toto stane a tak sa prizabudnem.Ale detičky už nechcem. Navyše ešte dojčim...prosím nebuďte na mňa zlé. Viem, že mi nepomôže s tým, zistiť či som tehotná alebo čo... Len možno radu... ďakujem

esmeronka
31. jan 2023

Podla toho kolko je od styku lebo ta tabletka je len do 72 hodin....pharmatex už ti nepomôže aj keď ai si ho dala hneď po styku

autor
31. jan 2023

@esmeronka ahoj bolo to včera

autor
31. jan 2023

@esmeronka a teraz si plieskam hlavu,že som bola roztržitá a zabudla som a spomenula som si neskoro..

xsimonkax
31. jan 2023

Neviem ale ja osobne by som do seba také svinstvo ako je tabletka po nedala. Rozhádze to cely cyklus okrem iného.

autor
31. jan 2023

@xsimonkax ja neviem naozaj,čo mám robiť. Či sa spoľahnúť,že však šanca bola malá. Alebo si dať tabletku a zas sa stresovať,čo to so mnou spraví...a ďalšie bábätko nechcem. Ach nezodpovedná som.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
esmeronka
31. jan 2023

Ja som si tu tabletku dala raz a bola som rozhodena kvalitne a nej...je to na tvojom rozhodnuti ale ak si ju chceš dať tak zajtra čim skôr

autor
31. jan 2023

@jabadabadu No dieťatko nepripadá v úvahu. Asi to bude najlepšie riešenie užiť. Aj keď ani s tým nie som ok. Ale už je neskoro plakať nad rozliatym mliekom.

autor
31. jan 2023

@esmeronka aké si mala komplikácie?

autor
31. jan 2023

@jabadabadu vieš čo používame prezervatívy a sem tam istim aj pharmatexom , ale neviem čo ma to včera popadalo. Možno aj to,že nepijem vôbec a dali sme si včera šampanské. A aj to troška zaúradovalo,reku že však dám si Pharmatex a v tom naj som zabudla aj nato. .. veľmi som teraz na seba nahnevaná zato...ale už sa to nedá vrátiť späť.

simsalabim
31. jan 2023

Ak dieta nepripada v uvahu, nie je co riesit 🤷‍♀️

esmeronka
31. jan 2023

rozhodilo mi cyklus,bolesti v podbrušku,opuchnute nohy a tvar, bušenie srdca a potom menzes bolestivy jak sviňa

luckaiza
31. jan 2023

ja som raz pouzila tabletku po a nic mi nerozhadzalo a nic mi nebolo, cize zrejme u kazdej to moze byt ine

zobaka
31. jan 2023

podla mna ti tu tabletku netreba, sex ukonceny v tebe nebol, ani ovulaciu si pravdepodobne nemala, ale je to na tebe, ja som tu tbl mala raz a bola som z nej mrzuta a vyhadzana skoro mesiac, cyklus mi prisiel nacas

autor
31. jan 2023

@zobaka ďakujem aj za tvoj komentár. ☺️ Ani som nedúfala, že tu budú Pišta baby k veci a milo. Lebo často tu na diskusiách vidím, že baby vedia byť poriadne mrzuté na seba. ☺️

nikha2809
31. jan 2023

Ja som tu tabletku mala raz a nič mi nerozhodila mali mi nič nebolo.Ty sa rozhodni že čo je lepšie, či si dáš tabletku, či to bude príjemnejšie riešiť prípadný potrat.Podla mna je tabletka menšie zlo

zobaka
31. jan 2023

autorka - nemas za co, napisala som len svoju skusenost, dufam, ze ju uz potrebovat nebudem, ale v podstate sa nic strasne s nou nedialo, ja som ju vtedy musela uzit, lebo som mala akurat ovulaciu a nebolo to zrejme "mimo mna" (tiez sme sa nejak rozjašili v ten den) takze dost stres 😅

autor
31. jan 2023

@nikha2809 no dosť ma rozhodilo dnes aj to,že som mala akoby červeny alebo taký je hlien. No ovuláciu zas citom, od posledného tehotenstva viem,že ju mám lebo mám bolesti jak pri menštruácii..ale tak ten hlien má zmiatol. Lenže ťažko sa to ok odhadovalo,keďže som mala aj pharmatex.

nikha2809
31. jan 2023

No urob ako ty to cítiš, zváž si do rána že čo a ako.Ja som presne z tých kvapociek otehotnela.

autor
31. jan 2023

@nikha2809 veľmi ťažké je to rozhodovanie, naozaj, náhoda je blbec. Aj kôli dojčenie o to viac je to ťažké sa rozhodnúť.

autor
31. jan 2023

@nikha2809 asi,aj keď oddialovanie nie je najlepšie riešenie, sa nato vyspím a ráno sa definitívne rozhodnem čo a ako.

anickabasnicka
31. jan 2023

tabletka po ti muze ale nemusi rozhodit cyklus , kazdy reagujeme jinak. jestli chces byt v klidu,tak si ji dej co nejdrive a hlavne prestan se stresovat. sice mas dite,takze jsi zrejme dospela ale podle tvych hysterickych reakci a popisu bych ti hadala s bidou tak patnact roku. takze nadech vydech a v klidu. joooo, a neschovavej se za stres , to neni omluva tveho vysilovani zde.

autor
31. jan 2023

@anickabasnicka viem,viem čo mi tým chcel povedať. Vyšilujem len preto,že sa mi toto stalo prvý krát a som na seba nahnevaná,že som sa zachovala jak pubertiačka. Verím,že aj ty rozumieš. A ďakujem aj za tvoju reakciu. ☺️

anickabasnicka
31. jan 2023

otevri si okno,pust na sebe studeny vzduch a bude dobre. opravdu to uz prehanis. zapomenout se muze kazdy,takze nemusis byt na sebe az tak vztekla.ale stalo se uz,baby ti tady na tvuj dotaz odpovedely, takze je zbytecne se v tom jeste rypat a dal se stresovat.asi to jsem chtela rict, ze zbytecne delas z komara tavu