Tabletka po

25. jan 2023

Ahojte ,zvracali ste po užití tabletky ( apreg) ? Ďakujem

kacernakokse
25. jan 2023

Áno, ale držala som asi tri hodiny aby som mala aspoň aku takú istotu že sa tabletka dostala do krvného obehu

autor
25. jan 2023

@kacernakokse a co ta po nej bolel žalúdok alebo ti prišlo nevoľno z ničoho nič?

kacernakokse
25. jan 2023

To už sa nepamätám, bolo to dávno, ale viem že mi nebolo dobre, cítila som žalúdočnú nevoľnosť a pocit na vracanie. Či ma bolelo brucho si nepamätám. Ale každý má iné príznaky. Je to konská dávka hormónov, takže a neziaducimi účinkami treba počítať

autor
25. jan 2023

@kacernakokse a dalo sa to udržať teda aspoň tie 3 hodiny ?

nikha2809
25. jan 2023

Nie.Mne nič nebolo.Ani cyklus mi nerozhadzala teda okrem toho času čo som užila tabletku, na ďalší mesiac aj ms prišla normalne

kacernakokse
25. jan 2023

To je individuálne. Ja som už potom nemohla udržať. Každý to má inak.

cavabcici
25. jan 2023

A citate si aspon pribalove letaky?

Časté (môžu postihovať menej ako 1 z 10 osôb):

Nevoľnosť (vracanie). Ak máte nevoľnosť, prečítajte si časť „Čo robiť, ak ste vracali“.
Vaše krvácanie môže byť odlišné. Väčšina žien bude mať normálne krvácanie v očakávanom čase, ale niektoré ho môžu mať neskôr alebo skôr ako zvyčajne. Až do nasledujúcej menštruácie sa môže u vás vyskytnúť tiež nepravidelné krvácanie alebo špinenie. Keď vám menštruácia mešká viac ako 5 dní alebo je nezvyčajne slabá alebo nezvyčajne silná, skontaktujte sa čo najskôr so svojím lekárom.
Po užití tohto lieku môžete mať citlivé prsníky, hnačku alebo závraty.
Veľmi zriedkavé (môžu postihovať menej ako 1 z 10 000 osôb):

Vyrážka, žihľavka, svrbenie, opuch tváre, bolesť v oblasti panvy, bolestivá menštruácia, bolesť brucha