Tabletka po

20. aug 2022

v aprili som uzila tabletku po a potom som ju uzila pred mesiacom okolo asi 18.7 odvtedy mi este menzes neprisiel a dnes som musela uzit dalsiu myslite ze menzes pride? dik

babovka2321
20. aug 2022

🤦🤦🤦🤦po takom hormonalnom koktejli je to vo hviezdach. Antikoncepcia nic?

stellarstar
20. aug 2022

Tak tabletka po nie sú lentilky, máš teraz cyklus pekne po pi.. bola si u gyn?

cocolino234
20. aug 2022

preboha??? tomuto sa hovorí ✨natural selection✨. Akože mne je úplne jedno čo sa stane s tvojim telom ale lentilky kúpiš v hocijakej večierke a aby si si ich mohla dať, nemusíš pred nimi mať ani sex. Odporúčam oboznámiť sa s prezervatívom, ty už do seba hlavne hormóny v podobe tabliet nepchaj. Oslov gynekológa, naozaj môžeš mať problém. Tabletka po by sa mala užívať max. raz za polroka.

zuzana2299
20. aug 2022

V prvom rade by si mala zvážiť inú možnosť antikoncepcie ako branie tabletiek po. To ci príde menzes ti nevieme povedať,nie sme veštice.

ildiko36
20. aug 2022

Pre boha, čo tak aspon cipok pharmatex , stale lepsie ako tab.po..

marcellka32
20. aug 2022

Zrejme nevieš, že tableta po, je zmes hormónov ktoré síce zabránia otehotnieť ale rozhadzu cyklus a nemá sa brat pravidelne každý mesiac dokonca ani každé 3 mesiace, čo tak sa zaujímať o vhodnú formu antikoncepcie?

janai1
20. aug 2022

Ty si užila tabletku po 3x za 4 mesiace? Inak si v poriadku? 🤦‍♀️
Nauč sa čo je to kondóm, príp. HAK veď jedenie tabletiek ti ide a toto dokonca budeš môcť každý deň 😉

fifulik
20. aug 2022

Kamarátka spravila podobnu chybu a nemala ROK A POL menzes…ja osobne lem raz som uzila inak beriem normáne antikoncepciu a nic sa nastastie nestalo…radšej použilvaj skôr rozum ako kupovať kazdy mesiac tabletku po a nabiehať si na velké problemy, ktore ocividne uz aj mas

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jeennyv
24. aug 2022

Nehnevaj sa, no to mas za to, ze ..vsade je to uvedene, ze je to iba NUDZOVA forma antikoncepcie, nieze to jes ako lentilky, necudo, ze nemas ms, mas taku hormonalnu burku, ze az, navstiv svojho gyn a bud si vyries hak ci inu formu atnikoncepcie alebo ked to neviete, tak to nerobte