Tabletka po

lala369
12. apr 2022

Baby cez vikend som spanikarila a dala som si k antike tabletku po mam bolesti brucha 😣 tento tyzden by som mala mat 7 dnovu pauzu,co dalej?

veronikaszabova
12. apr 2022

@lala369 naco tabletku PO, ked uzivas HAK? 🤷🤷

janai1
12. apr 2022

@lala369 kriste toto myslíš vážne či si z nás robíš srandu? Keď nevieš ako funguje HAK tak sa spýtaj lekára čo ti ju predpísal, ak si ju nekupuješ na nete 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ailiba
12. apr 2022

@lala369 tak to je riadny hormonalny gulas... Tak sleduj, co to s tebou urobi a v pripade problemu chod k lekarovi. Mozno sa ti to neprejavi nijak, jed to bolo takto jednorazovo. V kazdom pripade to uz nerob! Naco si takto skodit? Ked beries antiku, tak si aj v 7 dnovej pauze chranena.

lala369
autor
12. apr 2022

@janai1 praveze viem len som bola velmi sikovna a 2x sa mi stalo ze som zabudla😭

janai1
12. apr 2022

@lala369 no... Pauzu si normálne daj tých 7 dní a ak budeš mať nejaké problémy tak smer gynekológ

nika_val
12. apr 2022

Ja by som na tvojom mieste išla alebo minimalne určite zajtra volala svojmu gynekologovi, to eje dokopy tolko hormovov a taky mix..

lala369
autor
12. apr 2022

@nika_val urcite budem volat🙏🏻ani neviem co ma to napadlo🤔🤔

nika_val
12. apr 2022

@lala369 stres, panika to sa da pochopiť 🙂 ale aj antika má dosť vela hormonov, aj tabletka po a dokopy to môže urobiť miš maš, nemusiš dostať ms vôbec, nemôžeš dostať velmi silnú, môžeš dostať ovela skôr.. to je také vo hviezdach ze ako zareaguje tvoje telo na to

lala369
autor
12. apr 2022

@nika_val veď toto že som spanikárika pri myšlienke na 🤰🏼🤔teraz mám ešte väčši stres že aby nebolo😫 dúfam že to ale bude ok a snáď nič vážne

nika_val
12. apr 2022

@lala369 myslim si že pri takej davke hormonov tehotenstvo nehrozi 😀

kitycat
12. apr 2022

Ja by som na tvojom mieste prestala sexovat kym na to nebudes aj dostatocne velka.. 😐

tuppuk
13. apr 2022

Miesto zbrklého konania si mala radšej hneď volať lekárovi. No čo už s tebou teraz.

diamond007
19. apr 2022

@lala369 kriste ženy, rozmýšľajte čo robíte.... Za to že vymysleli bordel menom tabletka PO, vy to jete jak lentilky bez rozumu. Radšej nemať sex ako tabletku po užiť