Dobrý deň potrebujem poradiť. S partnerom sme mali nechránený pohlavný styk, vždy mávame ochranu len tentoraz nie. Som deň po ovulácii (aspoň podľa kalendára), deň predtým som mala veľa Výtoku ako mávam bežné cez ovuláciu, Dnes už pomenej, a partner sa urobil hneď ako vytiahol bolo to na posteli ale zľakla som sa či nemohlo ujsť aj dnu. Potom som bola na wcku a utierala som sa a keď som sa utrela smrdelo to ako spermie. Asi mu muselo ujsť aj na mňa neviem ale niesom si istá či mohlo aj vytiecť dnu. Je si ale istý že vnútri sa neurobil ani ja som nič necítila. Myslíte si že by som si mala ísť radsej kúpiť tabletku po? Bojím sa toho že si to budem dávať úplne zbytočne. Ak si to aj dám úplne zbytočne, že by som vôbec neotehotnela, mohlo by to niečo spôsobiť? Ďakujem za každú radu moc sa do týchto veci nevyznám. Ďakujem!
@martinq54 prepáčte ale ja som sa pýtala na radu či si ju môžem dať bez toho aby mi to moc ublížilo a nevypýtala som si výklad o tom čo mám robiť a čo nie 🙂
@martinq54 samozrejme chápem veď máte pravdu ale nemal pri sebe ochranu a proste sme chceli. Inak vždy spime s ochranou. Ja uznávam že sme nerozmýšľali obidvaja ale čo si myslíte čo týmto teraz vyriešite keď mi toto budete písať ? 🙂 Ja sa pýtam úplne na niečo iné načo mi momentalne odpovedáte. Ja beriem váš názor tak isto vy berte moje rozhodnutie čo som ako urobila. Nech sa každý popáli sám nie? 🙂
Ja by som si dala . Lepšie riešiť rozhádzaný cyklus a podobne ako potom interupciu alebo sa trápiť s dieťaťom keď nie ste naň pripravení .
@angelous1991 ďakujem krásne. Partner už išiel kúpiť. Hádam to zaberie ako má, keď som deň po ovulácii. Ak teda niečo do mňa naozaj išlo. Ale človek nikdy nevie.
@rebecca789 a ešte k otázke . Ja som to užila asi 2 x v živote a nebolo mi absolútne nič len mi dva alebo tri mesiace chodilo ms hore dole ako chcelo … ale nemali by ti byt nič .
@rebecca789 ja keď som potrebovala musela som si to objednať ráno, poobede mi prišla sms že liek je pripravený a dali ho len mne a na občiansky.
Neuškodilo mi to absolútne
@angelous1991 ďakujem 🙂
@martul no hádam to jemu dajú..keď tam už išiel
len či bude natolko inteligentný,že si ju nedá sám😀
Tabletka po zabráni ovulácii a následnému otehotneniu. Ak už ovulácia prebehla, tak je to jedno...
aj nám sa to stalo uzila som tabletku po jedine čo sa udialo prišla mi skôr menštruácia