Tabletka po

luciaa77
25. jan 2022

Ahojte baby pohlavny styk den ,dva pred MS, pred týždňom som zobrala escapelle,do 4 dni sa dostavil najskôr silné špinenie nato krvácanie proste menzes, ako kazdy mesiac ,chcem sa opýtať ked ten menzes do 4 dni prišiel uplne normálny trval cca 4 dni ako kazdy mesiac je to uz v poriadku?Keby tabletka nezabrala do tých 5dni by asi menzes neprišiel ,určite si test urobim len par dni ešte počkám nech si ho nerobím skôr ako by som mala.Len mi to stále vŕta v hlave ze či teda zabrala,či náhodou niedom tehotná cítim sa fajn uplne normálne. Za každú slušnú odpoveď ďakujem.

domisha02
25. jan 2022

@luciaa77 pravdepobne je to normálne ,ale pre istotu si sprav test

luciaa77
autor
25. jan 2022

@domisha02 ano urobim si,no ešte par dni počkám lebo čítam ze týždeň po styku sa nemusí ukázať správny výsledok.

domisha02
25. jan 2022

@luciaa77 jasne určite počkaj tak týždeň a pol ale ja si myslím že bude to v poriadku .

luciaa77
autor
25. jan 2022

@domisha02 fuu no dúfam,ta tabletka mi neurobila dobre.Dufan ze uz nikdy viac nebude treba ju brat hih,no myslím si keby bolo niečo zle menzes by určite neprišiel.

nicollette332
25. jan 2022

tak ta tabletka je pekny bordel, ked si to tak zoberies. je jasne, ze narobi paseku v tele.

luciaa77
autor
25. jan 2022

@nicollette332 to bolo hrozne ,riadny bordel no ina možnosť nebola aspon budem mat ponaučenie do budúcna,a ty máš vlastnú skúsenosť?brala si ju niekedy ak áno ako to bolo u teba.

tuppuk
25. jan 2022

Tak pozri pokiaľ si si tabletku dala hneď ona má aj tak najsilnejší účinok to tých 24 až 48 hodín, proste si ju treba dať čo najskôr a treba rátať s tým, čo všetko obsahuje, a že ti môže posunúť cyklus, zmeniť jeho intenzitu a podobne.

luciaa77
autor
25. jan 2022

@tuppuk ahoj do 8h som ju uzila hneď ked bola otvorená lekáreň,,mala som dostať ms v piatok no nedostala som ale vždy mi dva tri dni prisli skôr neskor pred tehotná som nebola nemala som styk,v sobotu v noci sme maly stk v nedeľu skoro ráno som ju uzila za 4dni ms došla

luciaa77
autor
25. jan 2022

@tuppuk a moze sa stat napríklad ze do 4dni mi došiel menzes,trval cca 4dni dva dni nic a cítim sa znovu akokrby ms mala prísť aj špinim az do hneda no krv nic moze sa stat ze zase mo pridu teraz?po tej tabletke predsa sa moze stat čokoľvek stym cyklusom

banderaska29
25. jan 2022

Ahoj 🙂 Ja som pred časom užila Ella one - je šetrnejšia, nám cez ovuláciu praskol kondom, ale na totálku 😀 užila som ju a ochánila ma, zjedla som ju do 10 hodín. nemala som nejak extra rozhádzaný cyklus, ale dobudúcna radím radšej Ella one lebo Escapelle ti rozhádze elý organizmus, celý cyklus. tie veci, ktoré sa Ti dejú so špinením môžu byť tehu ale s najväčšou pravdepodobnosťou to bude z tej tabletky.

luciaa77
autor
25. jan 2022

@banderaska29 Ahoj no pred stykom som mala neplodné dni dávali sme pozor priateľ sa nespravil do mna no bála som sa zs co ak tie kvapky lásky,alebo ak dačo uslo tak som tabletku vzala dnes je tomu 9dni cca co som tabletku zobrala,do 4dni ms prišla no stále ma pobolieva brucho akokeby znovu mam ms dostať myslím si zs tehotná určite niesom no stále tam je ze co ak,a myslím si keby tabletka nezobrala ta ms do 4dni by asi nrprisla