Tabletka po

20. dec 2021

Dobrý deň, dňa 12.12, ( bol to 19. deň cyklu ) som mala s partnerom pohlavný styk najprv nechraneny no potom sme pristúpili k ochrane, ale stala sa nám nehoda a kondóm sa roztrhol, čo sme zistili až pri ejakulácií, ktorá ale bola až von. Pre pokoj na duši, som do cca 15 hodín užila tabletku po - escapelle. Očakávanú meštruáciu mám dostať 23.12, ale už niekoľko dni (cca 5) pociťujem mierne “tlaky” v podbrušku ako väčšinou pred meštruaciou. Výtok mám tiež už niekoľko dni, lepkavý, belastý,nenatahuje sa medzi prstami, mierna intenzita, tak ako zvyčajne pred menštruáciou. Myslíte, že by som mala mať obavy, že by som mohla byť tehotná ? Prípadne, ak by mi menštruacia meškala, kedy je najvhodnejšie si urobiť tehotenský test ?
Ďakujem.

janai1
20. dec 2021

Čítala si leták? Alebo tých milión rovnakých tém ktoré sú tu každý deň? Dala si si tabletku plnu hormónov takže nečuduj sa... Test si sprav keď ti bude meškať

lenka7477
20. dec 2021

Test si môžeš spraviť aj každý deň, aby si bola pokojná . Hlieny si kontroluješ často ? Každý deň ? po každom sexe ? Lebo to ako by si bola ,,snažilka ,,

evita_g
20. dec 2021

Pri všetkých opatreniach, ktoré si popísala, na 99,99% tehotná nie si. Tabletka po je pre telo taká menšia atómovka, s pravidelnou menštruáciou sa na nejaký čas rozlúč, potrvá mesiace, kým sa organizmus spamätá.
Btw, to si výtok bežne naťahuješ medzi prstami, či len teraz?