Ahojte styk som mala 12.7 a 13.7 tabletku som užila 14.7
Dnes mám hnedý výtok súvisí to s tabletkou?
Menzes mám dostať až za 4 dní...
Dúfam že nie som tehotná 🙏
Tabletka ti tak rozhádže hormony že až takže kto vie čo to môže byť..ako píšu vyššie šanca je 50 na 50 či si alebo nie si tehotná
@jeminije Moze to suvisiet s tabletkou a mozes byt aj tehotna, to sa takto skoro ani neda povedat. Musis cakat. Ale priznakom tehotenstva vacsinou nebyva hnedy vytok s krvou, takze to o nicom este nesvedci. Je mozne, ze budes mat dlhsie rozhadzany cely cyklus.
@cervenaruza123 k tomu výroku mám mierne bolesti v podbrušku tak čo to môže byť
A je možné že mi už prišiel menzes lebo už mám len čisto krv ???
@jeminije Priznaky menstruacie a tehotenstva su velmi podobne. Takze neda sa povedat, co presne mozu byt bolesti v podbrusku. Vela zien ich ma pred menzesom, aj na zaciatku tehotenstva. A ked si vzala Escapelle, tak aj to ti moze sposobit vselijake priznaky.
@jeminije pravdepodobne sa ti už spustila menštruácia..
Ja keď som pred rokmi užila tuto tabletku a potom sa o tom bavila s dr tak mi povedal, že ak sa žena spustí krvácanie do 14dní od užitia tabletky tak tabletka zabrala. Krvácanie môže byť dlhšie, silnejšie a bolestivejšie ale aj uplne normalne ako klasicka menštruacia.
Ja som vtedy mala tak že som par dni po užití začala krvacať (trvalo to 5-6dni) potom tyždeň nič, a potom som v čase ako som mala dostať normalnu ms zase krvácala (takže vlastne to vyzeralo akoby som mala 2krat po sebe menštruaciu) .. takže klud u teba je velmi pravdepodobne tie hormony v tabletke sposobili to že sa ti menštruacia spustila skôr.. tato tabletka ma velmi silne tie hormony..
Nezlakni sa ale ani toho keď budeš mať teraz rozhadzany cyklus velmi ďalšie mesiace..
@cervenaruza123 tak ale keby som tehotná nekrvacam ako pri ms aj s bolesťami..
@jeminije tak to je 50 na 50.. ale tabletka spravi sarapatu