Ahojte baby máte niektorá z vás PCOS? Som po pôrode a rozmýšľala som buď nad telieskom alebo HAK. Mám nadmerné ochlpenie a extrémny problém s holením, nohy si oholím a už o pár hodín cítim že chlpy rastú..som z toho tak zúfalá a zakomplexovaná že v lete nenosím ani krátke sukne, kraťasy, nechodím ani na kúpaliska..gynekolog mi povedal že to mozem “vyliecit” s HAK ale že mozem z toho mat bolesti hlavy, depresie zmenu nálad a podobne. Co si pri mojej malej dcére nemozem dovoliť..a ani nechcem. Na druhej strane rozmyslam nad telieskom a problém s ochlpenim upraviť stravou ale v tom prípade nemozem prijímať ziadne živočíšne tuky iba rastlinné, a potraviny su v tomto prípade velmi obmedzené. Žiadne maso mlieko curkry...Je tu niektorá z vas ktorá mala alebo ma podobný problém ? Ďakujem
Mám PCOS aj endometriózu, skúsila som po pôrode klasickú tabletkovú antikoncepciu, ale tá mi nesadla vôbec, tak som si dala teliesko a nemôžem si vynachváliť. Cysty sa mi síce občas objavujú ale aj sa časom vždy stratia samé, ochlpenie holt už som si zvykla, nohy ruky holím, ostatné krémom depilačným dávam dole. Nemám z toho mindráky, kopu žien sa holí. V lete keď máš opálené nohy tak to nie je nejak vidno, zas si nemysli, že každý pozerá len na tvoje nohy. Ľuďom je to jedno, pokiaľ tam nemáš centimetrový porast, tak si nič nevšimnú.
a nerozmyslala si nad epilaciou laserom co sa tyka neziaduceho ochlpenia?