Symptotermálna metóda a jej správne fungovanie

derdia
6. nov 2017

Ahojte zeinky,kt.fungujete na symptotermalnej metode,prosim Vas ako ju zvladate pri babatku,ku kt.musite v noci vstavat?ja potrebujem poriesit antikoncepciu,este pred narodenim baba v januari, a chcem si daco nastutovat o tom.ale aj precitat si vase nazory.HAK nechcem brat v ziadnom pripade...dakujem😉

elisab
6. nov 2017

Ja som k babätku vstavala dost casto v noci, ale dôlezite bolo aspon pol hodinku polezat v klude pred meranim. Vtedy vstaval manzel k babätku. A myslim, ze to bolo celkom v pohode. Skus si objadnat Príručku symptotermálnej metódy prirodzeného plánovania rodičovstva a ekologického dojčenia od manželov Predáčovcov. Dá sa objednat na stránke http://www.lpp.sk/16025-aktuality/vydali-sme/41... . Mne dost pomaha a stále sa k nej vraciam, ked som si v niecom neni istá. Robím si záznamy, ktoré sa tiez daju objednat na tej stranke a más tam aj kontakty na Predáčovcov, takze v pripade potreby ti urcite ochotne poradia a pomôzu. Prajem vsetko dobre a nech sa dari!

elisab
6. nov 2017

Este tak trochu na srandu. Antikoncepcia sa ti narodi v januari, takze mas to vyriesene. :D :D :D

lavieenrose
6. nov 2017

@elisab ekologicke dojcenie ? to je ake ?

derdia
autor
6. nov 2017

@elisab tak som sa uz dlho nezasmiala😂😂😂