Pomôžte mi prosím. Hľadám kliniku kde mi urobia sterilizáciu. Potrebujem ju zo zdravotných dôvodov. Neviem vôbec kam ísť.
@evittam ja myslim ze aj tak sa nieco plati aj ked je zo zdr.dovodov aspon mne tak moja gynekologicka hovorila
@miskahryzka333 Neviem. To uz nech si autorka zisti nakoľko ma narok na preplatenie.
@jesika3 gynekolog ta nenaviedol, ako mas postupovat?
Ak mas sterilizaciu zo zdr.dovodov, musis mat od neho papiere, kde je uvedeny dovod.
Potom do ktorejkolvek nemocnice - na sekretariate vypises papiere, potom musi prejst 30 dni (kedy si to mozes rozmysliet) -- po 30 dnoch si zajdes pre termin a hotovo.
@veronikaszabova ja som sa pytala a povedal mi ze si musim zaplatit Kde sa mozem este informovat ..Ako zo zdravirnych dovodov urcite ...to je hrozne toto
@monikapotvorka tak ked ti tvoj gynekolog neda papiere, ze zo zdr.dovodov, tak inde ich nedostanes.
Ake mas zdr.d?
@monikapotvorka Zeby tam od koho cakas ze ti to zaplatí? A samozrejme treba odporučania od gynekologa ci ineho odborníka. Ako pise
@veronikaszabova
@jesika3 Najskôr ku svojmu gynekológovi o to požiadat-vypise sa ziadost, caka sa 30dni a potom predoperačné vysetrenia a uz je na tebe ktorú nemocnicu ci kliniku si vyberieš na zakrok. Ak je to zo zdravotných dôvodov tak je možnosť preplatenia od ZP.